✨ Ontdek ons nieuw lente magazine hier! ✨

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Roy Robson gilets zonder mouwen winter 2019 online

Roy Robson gilets zonder mouwen winter 2019 online

Roy Robson is een Duits modemerk, opgericht in 1922 en gekend om z'n gelegenheidskleding. De ontwerpen zijn traditioneel maar met moderne invloeden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de afwerking is subliem. De pakken, broeken en blazers zijn geschikt voor zowel business als casual gelegenheden

Bij Deleye vind je de nieuwste modische collectie van Roy Robson waarmee je jouw ideale outfit samenstelt. De wintercollectie 2019 bestaat onder meer uit stijlvolle gilets zonder mouwen.

Kom gerust eens langs in een van onze fysieke winkels om deze herenkleding van dichtbij te zien, de stoffen te voelen en een outfit te passen. We zijn er zeker van dat het jou zal behagen! 

 

Stijlvolle gilets zonder mouwen!

 

Je kunt de collectie van Roy Robson makkelijk en veilig bestellen in onze webshop. Heb je moeite om zelf je maat te kiezen of wenst je persoonlijk advies? Je kunt natuurlijk altijd in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne terecht. 

Het is ook mogelijk om ons te contacteren op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88  op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of via webshop@deleye.be. Veel succes bij het online shoppen!