PINKSTERACTIE -15% korting op alle schoenen en handtassen! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Roy Robson wintercollectie 2019 online

Roy Robson wintercollectie 2019 online

Roy Robson is een Duits modemerk, opgericht in 1922 en gespecialiseerd in kostuums, kostuumbroeken, gilets zonder mouwen en blazers voor heren. Het merk heeft een zeer uitgebreide keuze in stoffen, kleuren en dessins. De ontwerpen zijn traditioneel maar met moderne invloeden. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en de afwerking is subliem. De pakken, broeken en blazers zijn geschikt voor zowel business als casual gelegenheden. 

Bij Deleye vind je de nieuwste modische collectie van Roy Robson waarmee je jouw ideale outfit samenstelt. 

De herfst- en wintercollectie 2019 bestaat onder meer uit prachtige, geklede broeken of kostuumbroeken in diverse klassieke kleuren.

 

We hebben ook Roy Robson blazers.

 

Prachtige, geklede broeken!

 

Je kunt de collectie van Roy Robson makkelijk en veilig bestellen in onze webshop. Wij leveren snel aan huis of je kiest ervoor om jouw bestelling bij Deleye zelf of in een postkantoor of postpunt op te halen.

Heb je moeite om zelf jouw maat te kiezen of wenst je persoonlijk advies? 

Je kunt natuurlijk altijd in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne terecht. 

Het is ook mogelijk om ons te contacteren op het telefoonnummer +32(0)51/26 98 88  op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 uur of via webshop@deleye.be. Een professioneel en ervaren team staat steeds klaar om je bij te staan bij het kiezen van jouw allernieuwste outfit.