Visie & Missie

Visie

Deleye, een West-Vlaams familiebedrijf, wil dé referentie worden in Vlaanderen in mode voor het ganse gezin, door het aanbieden van meer dan 300 stijlvolle en inspirerende merken/collecties onder één dak. Als favoriete omnichannel-retailer willen wij elke klant de beste shopping-experience, de perfecte outfit, ons vakmanschap en onze top service aanbieden. Als favoriete familiale retail-werkgever in West- Vlaanderen willen wij elke medewerker een warme, boeiende en lange-termijn loopbaan aanbieden, dit als lid van de grote Deleye-familie.

Missie

Traditie en evolutie

De enige constante binnen het familiebedrijf Deleye is de verandering. De vooruitstrevendheid en gedrevenheid van deze West-Vlaamse familie bracht Deleye waar het vandaag voor staat. Traditie, vakmanschap en kwaliteit garandeert Deleye al meer dan 30 jaar.

Divers aanbod

Onze gedreven aankoopteams stellen een breed palet aan stijlen voor binnen een ruime mix van meer dan 300 merken. Een totaalconcept voor dames, heren, tieners en kinderen bestaande uit kledij, tassen, accessoires, schoenen en juwelen. Voor elke gelegenheid heeft Deleye een passend outfi t.

Service

Klantenservice staat bij Deleye centraal. Elke gemotiveerde verkoopsmedewerker wordt professioneel opgeleid zodat klanten zich dagelijks beroepen op hun uitgebreide collectiekennis en vakkundig advies; zowel online als in store. Voor een ultiem comfort hebben alle winkels een vlotte bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden. En voor wie dat wenst zorgt onze retouche service voor een betere fi tting.

Inspiratie

Deleye investeert voor haar klanten letterlijk in inspiratie. Door middel van eigen campagnes en studio shoots kneden wij de eindeloze collecties tot hapklare outfi ts. Elke week opnieuw. Als Home of Brands blijven we alert in het modelandschap om onze klanten de recentste trends & brands elke seizoen opnieuw toe te lichten.

Omnichannel

Onze winkels en webshop zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Een item gezien online? Reserveer het meteen in jouw winkel. Deleye biedt elke type klant een aangepaste winkelervaring.