Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Visie & Missie

Visie

Deleye wil als familiebedrijf in Vlaanderen dé referentie zijn in mode voor het ganse gezin, door het aanbieden van meer dan 300 stijlvolle, inspirerende collecties, expertise en een top service om zo elke klant te laten stralen.

Missie

Traditie en evolutie

De enige constante binnen het familiebedrijf Deleye is de verandering. De vooruitstrevendheid en gedrevenheid van deze West‐Vlaamse familie bracht Deleye waar het vandaag voor staat. Traditie, vakmanschap en kwaliteit garandeert Deleye al meer dan 30 jaar.

Voor elke gelegenheid

Onze professionele aankoopteams volgen de tendensen in het modelandschap op de voet. Zij stellen een perfecte mix voor van stijlen binnen een ruim assortiment met meer dan 300 merken. Een totaalconcept bestaande uit kledij, tassen, accessoires, schoenen en juwelen. Voor elke gelegenheid hebben we een passende outfit, dit voor dames, heren en kinderen vanaf 4 jaar.

Service

Klantenservice staat bij Deleye centraal. Onze gemotiveerde en opgeleide medewerkers staan zowel online als offline steeds klaar om onze klanten te begeleiden in hun keuze, met deskundig mode‐advies en een uitgebreide collectiekennis. Ook onze retouche service zorgt er voor dat jouw favoriete outfit perfect past. Daarnaast hebben onze winkels een vlotte bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden, wat voor een aangename winkelervaring zorgt.

Inspiratie

Online én offline wil Deleye een bron van inspiratie zijn voor hun klanten. Ieder seizoen opnieuw willen we onze klanten de nieuwste trends en collecties laten ontdekken. Ons eigen Deleye magazine, Fashion Events, schermen in de winkels, online kiosk, shop the look, blogberichten, social media,… Zowel in onze (regelmatig) gerestylede winkels als op onze webshop bieden we de klant een waaier aan inspiratie.

Altijd en overal

Onze winkels en webshop kunnen niet zonder elkaar. Jurkje gezien online? Reserveer het meteen in je favoriete winkel. Jas niet meer aanwezig in jouw maat in de winkel? Bestel het via de kiosk in de winkel en laat het thuis bezorgen. Deleye biedt elk type klant een aangepaste winkelervaring.