Spaarkorting

Wordt Deleye family member en geniet van 5% spaarkorting.

Hoe werkt het?

Op elke aankoop van niet afgeprijsde artikelen spaar je automatisch 5% van het aankoopbedrag. Dit wordt toegevoegd aan je spaarsaldo, deze kan je altijd raadplegen door in te loggen op jouw online account op onze website of op je laatste kasticket bij aankoop in onze winkels. Je spaart niet bij aankopen van afgeprijsde artikelen en bij producten van het merk Désirée.

Van zodra dit gespaarde bedrag hoger is dan 50 EUR, kan je bij een volgende aankoop dit gespaarde bedrag verzilveren in een mooie korting. Hiervoor log je in met jouw account en kan je tijdens het bestelproces kiezen om de korting te verzilveren in de winkeltas. In de winkels krijgen de kassamedewerkers tijdens het afrekenen hiervan een melding en wordt dan gevraagd of je de korting wil opnemen. Je kan er ook voor kiezen om de korting niet meteen op te nemen en op te sparen zodat je later van een grotere korting kan genieten.

NEW: vanaf 16/06/20 kan je ook sparen op online aankopen

Geef steeds je correcte e-mailadres door in onze winkels zodat je online account kan gelinkt worden aan je winkelaankopen. Zo kan je zowel in de winkels als op onze webshop genieten van de spaarkorting.

Voorwaarden

  • Dit spaarsaldo kan enkel in schijven van 50 EUR opgenomen worden en is zowel geldig in onze winkels als in onze webshop. Bij het aankopen van cadeaubonnen wordt er ook spaarsaldo opgebouwd. Je spaart niet bij aankopen van afgeprijsde artikelen en bij producten van het merk Désirée. Spaarkorting kan niet verzilverd worden bij het aankopen van cadeaubonnen, bij betalende retouches in onze winkels en bij online verzendingskosten.
  • Bij geretourneerde aankopen wordt je spaarkorting terug in mindering gebracht evenredig met de geretourneerde artikelen. Wanneer je je spaarkorting gebruikt hebt als betaalmethode en de artikelen geretourneerd worden, dan wordt altijd eerst het geld terugbetaald en dan pas het spaarsaldo terug verhoogd, dit steeds evenredig met het bedrag van de geretourneerde artikelen.
  • De spaarkorting is cumuleerbaar met andere kortingen d.w.z. dat je de spaarkorting kan gebruiken bij aankoop van afgeprijsde artikelen. De spaarkorting is niet in te ruilen tegen geld of een tegoedbon, ook niet bij geretourneerde artikelen. De opgebouwde spaarkorting blijft onbeperkt geldig.
  • Meer info of vragen rond je spaarsaldo? Neem gerust contact op met onze klantendienst.