Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Cadeaubon

Altijd goed

Verras elkaar met een cadeaubon van Deleye. Snel, makkelijk en veilig. 

Schenk iemand een onvergetelijk moment

Geef iemand een onvergetelijk moment. Geef iemand een cadeaubon van Deleye.

Bestel je cadeaubon makkelijk, snel en veilig. Print je geschenkbon zelf uit of laat hem mooi verpakken en opsturen naar het adres van je keuze. Ook in onze drie winkels in Roeselare, Brugge of Kuurne kan je langskomen en een cadeaubon aankopen. 

Hulp nodig? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Heb je zelf een cadeaubon gekregen? Meer info hier

 

Een cadeaubon van Deleye, het perfecte cadeau

Ben jij nog op zoek naar een cadeautje voor iemand, voor een leuke gelegenheid of gewoon zomaar? Heb je weinig inspiratie of weet je niet goed wat diegene graag zou krijgen? Geef dan een cadeaubon van Deleye, da’s altijd goed!

Koop de cadeaubon in één van onze winkels in Brugge, Roeselare of Kuurne en neem hem meteen mee naar huis in een mooie cadeauverpakking. Geen tijd om langs te komen? Bestel hem dan gemakkelijk, veilig en snel via onze webshop. Kies je om ze via mail te ontvangen? Dan kan je hem na betaling direct afprinten of elektronisch laten bezorgen via het mailadres van de ontvanger. Kies je voor de optie per post? Dan verpakken onze creatieve medewerkers de bon zorgvuldig, waarna het wordt opgestuurd naar een adres naar keuze.Je kiest zelf het bedrag, tussen 25 en 200 euro. Bovendien zijn ze onbeperkt geldig. De gelukkige die de bon ontvangt kan ze op elk moment gebruiken, zowel op onze webshop als in onze 3 fysieke winkels. Bij Deleye vind je zowel damesfashion, herenfashion, meisjes als jongensmode. Uitgebreide keuze in kleding, bijpassende accessoires en schoenen. Steeds volgens de allerlaatste trends. Met een geschenkbon koopt de gelukkige wat hij of zij zelf graag ziet.