Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Cadeaubon

Altijd een goed idee
Geef een cadeaubon

Bestel een cadeaubon snel, gemakkelijk en vooral veilig

Print je geschenkbon zelf uit of laat hem mooi verpakken en opsturen naar adres van keuze.

 

Heb je hulp nodig? We zijn via diverse kanalen bereikbaar. Ervaren medewerkers staan steeds klaar om je optimaal te helpen. Deleye, waar mode en trends elkaar ontmoeten!

Geef iemand een onvergetelijk moment. Geef een cadeaubon van Deleye. Op www.deleye.be bestel je een cadeaubon snel, gemakkelijk en vooral veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Print je geschenkbon zelf uit, laat hem mooi verpakken en opsturen naar adres van keuze of kom hem aankopen in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. Heb je hulp nodig? We zijn via diverse kanalen bereikbaar. Ervaren medewerkers staan steeds klaar om je optimaal te helpen. Deleye, waar mode en trends elkaar ontmoeten!

Heb je zelf een cadeaubon gekregen? Meer info

 

 
 
Een cadeaubon van Deleye, het perfecte cadeau

Het is en blijft een uitdaging om een geschikt cadeau voor iemand te vinden. Wil je iemand verrassen, moet je naar een communiefeest, naar een huwelijksfeest, een verjaardagsfeest, een collega bedanken of wil je zomaar iemand iets geven? Je kunt dagen lopen piekeren wat je gaat geven, uren googelen naar de juiste gift en toch moeten constateren dat het heel moeilijk is om het ideale geschenk voor iemand te vinden. Het is niet leuk, zowel voor de ontvanger als de gever, dat iemand het cadeau niet leuk vindt of het cadeau al heeft. Gelukkig is dit verleden tijd en bestaat er een oplossing: de cadeaubon. De cadeaubon is steeds een schot in de roos. Ze zijn leuk om te geven en heel leuk om te krijgen en ze is allesbehalve saai. Je kiest zelf het bedrag met een minimum van 25 euro. Ze zijn ook onbeperkt geldig en kunnen op elk moment ingeleverd worden. Deze geschenkbonnen kunnen trouwens zowel online als in onze fysieke vestigingen gebruikt worden. Bestel je de cadeaubon online? Dan kan je hem na betaling direct afprinten. Wat handig is als je op het laatste moment nog een gift nodig hebt. Wil je de bon mooi laten verpakken? Dan kunnen onze creatieve medewerkers deze bon prachtig verpakken en opsturen naar adres naar keuze. Een andere mogelijkheid is de bon persoonlijk komen bestellen en ophalen in één van onze drie vestigingen.

De gelukkige die de cadeaukaart in ontvangst mag nemen kan deze, onbeperkt in de tijd, besteden in onze webwinkel als in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. Ons assortiment is enorm. We hebben zowel damesfashion, herenfashion als kindermode. Bij Deleye kan je je helemaal kleden, van kop tot teen. We hebben kleding en bijpassende accessoires en schoenen. Steeds volgens de allerlaatste trends. Met een geschenkaart koopt de gelukkige wat hij of zij zelf wilt. Dus geen ontgoocheling meer.