Duno

15 artikelen

Pagina
per pagina

15 artikelen

Pagina
per pagina

Duno Herenjassen

Duno is een Italiaans label gespecialiseerd in jassen en jacks. Het Duno ontwerpsteam wilde een nieuw merk creëren passend bij de huideige markttrends met de perfecte combinatie van stijl, kwaliteit en gebruiksgemak voor in alle uithoeken van de wereld. De jassen zijn bijzonder van snit en de ontwerpers van de Duno jassen besteden heel vele aandacht aan kleine details en stijl. Ze gebruiken zelden opvallende kleuren, stoffen en logo’s wat de jassen zeer elegant maakt. Duno jassen zijn een mix tussen een selectie van klassieke, traditionele items en kledingstukken uit de technische garderobe. Zuivere strakke lijnen met subtiele technische stoffen met het doel de jas in dienst stellen van de mens maar niet andersom. Het zijn stuk voor stuk cleane ontwerpen en ze zijn enorm gegeerd bij de fans van stijlvolle herenkleding. De jassen van Duno zijn bijzonder draagbaar en kunnen gedragen worden in alle weersomstandigheden en voor vele gelegenheden. Een leuke wandeling aan zee of in het bos of voor naar het kantoor, Duno jassen komen steeds goed van pas.

Ontdek de prachtige herenjassen van Duno bij Deleye en op Deleye.be! Duno, herenjassen met een iconische charme. Combeer een prachtige Duno jas met een paar bijpassende herenschoenen!

Deleye, een naam om te dragen 

Of het nu lente, zomer, herfst of winter is, in elk seizoen kan je in ons landje een kwalitatieve herenjas gebruiken. Bekijk ons ruim aanbod goed geselecteerde herenjassen waarbij je keuze hebt tussen vele stijlen, modellen en kleuren en deze in diverse prijsklassen. Op zoek naar een warme winterjas, een jas die waterafstotend, een trendy trenchcoat of een casual jas? Bij Deleye vind je zeker een herenjas die aan je eisen voldoet. De leukste en mooiste herenjassen vind je in onze fysieke shops en online op Deleye.be. Hier zoek, vind, vergelijk en shop je gemakkelijk, veilig en heel snel de mooiste herenjassen voor elk seizoen. Via eenvoudige zoekfilters vind je de jas waarnaar je op zoek bent. Bij Deleye kan je terecht voor het ganse gezin, voor jong en minder jong. We hebben voor elk lid van het gezin zowel kleding, schoenen en accessoires van nationale en internationale merken. Breng je liever een bezoek aan onze fysieke winkels? Ze zijn bijzonder goed gelegen, net buiten de stadskernen en bij elke shop is een ruime gratis parking vlakbij de deur. Onze shops zijn elke dag geopend. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. Online shoppen bij Deleye kan 24h op 24, 7 dagen op 7. We verwelkomen je graag!