Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Essentiel

140 artikelen

per pagina
Essentiel

140 artikelen

per pagina

Essentiel dameskleding

Deleye is dol op Belgische mode. Een merk waar we absoluut fier op mogen zijn is Essentiel. Wat in 1999 begon als een basiscollectie t-shirts groeide uit tot een kleurrijke ready-to-wear collectie voor dames. Samen met haar ex-man Esfan Eghtessadi richtte Inge Onsea Essentiel op. Binnen de modewereld is Inge een pièce unique. Haar kledingstijl is zwierig, kleurrijk en gedurfd en met Essentiel heeft ze een knap imperium uitgebouwd. Essentiel of Essentiel Antwerp is bekend om zijn luxe, verfrissende en eigenzinnige mode met trendy kleuren en grafische of bloemenprints. Essentiel staat synoniem voor een trendy, hedendaagse garderobe waarbij elk item opvalt en eender welke outfit compleet maakt. Essentiel focust zich op vrouwen van alle leeftijden. De creaties van Essentiel kunnen op diverse gelegenheden gedragen worden en zijn vlot combineerbaar. Met een outfit van Essentiel ga je steeds netjes en vooral met heel veel klasse over straat zonder daarbij op comfort te hoeven inleveren of overdressed te zijn. Deleye heeft elk seizoen een heel ruim aanbod Essentiel dameskleding en accessoires en steeds in thema. Ontdek dit bijzonder populair label bij Deleye en laat je elk seizoen verrassen. Essentiel, Belgisch high-end damesmerk. Match jouw Essentiel outfit met een paar leuke, bijpassende schoenen.

 

Deleye, een naam om te dragen

Er goed uitzien, gewaardeerd worden om wie je bent, je goed voelen. Een eigen persoonlijke stijl, wie wil dat nu niet? Een stijl die met zorg en aandacht is samengesteld, dat past bij je manier van leven, in een modewinkel waar je gekend wordt, je prettig en vertrouwd voelt. Dit is de drijfveer van Deleye. We hebben meerdere bezigheden : een drukke baan, zorg voor het gezin, hobby’s, kortom een veelzijdig bestaan. We willen elk moment goed gekleed gaan en ons goed voelen, maar we hebben ook een drukke agenda. Tijd en aandacht voor onszelf organiseren we ook en dan is het prettig naar een modewinkel te gaan met een compleet aanbod van merken en stijlen van kleding, schoenen en accessoires. Alles onder één dak. Ons team staat voor je klaar met raad en daad. We bieden je heel vrijblijvend stijladvies. Onze fysieke shops te Roeselare, Brugge en Kuurne zijn elke dag geopend. Op zondagnamiddag en maandagvoormiddag nemen we even rust. De shops zijn net buiten de stadskernen gelegen zodat ze vlot bereikbaar zijn. Er is bij elk een ruime gratis parking. Sedert enkele jaren hebben we ook een bloeiende webshop. Je betaalt geen verzendkosten vanaf een online aankoopbedrag van 90 euro en je kunt gratis retouren binnen de 30 dagen na aankoop. Steeds welkom!