Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

Roy Robson kostuums winter 2019 online

Roy Robson kostuums winter 2019 online

Roy Robson is een gevestigde waarde in de wereld van maatpakken. Het succesverhaal begon in 1922 en zetten zich sindsdien alleen maar verder. Authenticiteit en traditie zijn belangrijke waarden van Roy Robson en dat merk je aan de creaties. De ontwerpers gebruiken enkel exclusieve hoogwaardige materialen en ze volgen steeds de internationale mode trends. Bij Deleye vind je de nieuwste modische collectie van Roy Robson waarmee je jouw ideale outfit samenstelt. De wintercollectie bestaat onder meer uit stijlvolle, kwalitatieve kostuums.

 

We hebben ook bijpassende hemden van gekende merken.

 

Prachtige kostuums voor diverse gelegenheden.

 

Vind je een uiterst verzorgd uiterlijk belangrijk? Dan zit je bij Roy Robson  goed. Deleye heeft een divers aanbod herenkleding. Heb je reeds ervaring met het online bestellen bij Deleye? Geen  probleem dan. 

Voor mensen waarbij het allemaal nieuw is raden wij aan eerst even snel de tekst “eenvoudig bestellen” op Deleye.be door te nemen. Je hoeft niets te vrezen, het is heel eenvoudig. Met enkele muisklikken is je favoriete artikel sneller dan verwacht bij je thuis.Bovendien garanderen we dat alles super veilig verloopt.