Ocra

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ocra kinderschoenen

Ben je fan van hippe designs en ben je het milieu genegen? Dan moet je zeker kiezen voor het Itaiaanse schoenmerk Ocra. Ocra werd opgericht om uitstekende en handgemaakte schoenen te ontwerpen en te produceren die mens en milieu niet of nauwelijks schaden. Traditie, vakmanschap en respect voor de natuur staan centraal, wat leidt tot magnifieke creaties die stuk voor stuk deel uitmaken van een duurzaam verhaal. Wat maakt Ocra kinderschoenen zo duurzaam? Het zijn handgemaakte producten die vervaardigd zijn met milieuvriendelijke grondstoffen en schone energiebronnen. Elk paar wordt geproduceerd uit natuurlijk gekleurd en gelooid leder. Soms wordt er ook kunststof gebruikt zoals rubber maar die kunststoffen zijn dan gerecycleerd en volledig biologisch afbreekbaar. Ook het productieproces gebeurt heel milieuvriendelijk. De stroom die men gebruikt komt hoofdzakelijk uit zonne-energie.

Typisch voor Ocra zijn de kleurrijke ontwerpen, gebaseerd op traditioneel Italiaans ambacht. Naast ecologie heeft Ocra nog een tweede stokpaardje : ergonomie. De ontwerpers zijn heel erg begaan met de voetontwikkeling van de kinderen. Verantwoorde pasvormen die ruimte geven om te groeien. Ocra schoenen bieden maximaal comfort en steun. Deleye heeft Ocra schoenen zowel voor meisjes als voor jongens. Het zijn stuk voor stuk toffe schoenen, in leuke kleuren die bovendien heel gemakkelijk dragen.

Deleye heeft  ook een heel ruim en gevarieerd aanbod kleding voor jongens en meisjes! Ocra maakt kinderen en de natuur gelukkig!

Deleye, een naam om te dragen 

Op onze webshop hebben we van het leuk en hip merk “Ocra” een gevarieerd aanbod kinderschoenen voor jongens en meisjes. Daarnaast hebben we nog andere merken die je misschien ook zouden bekoren. Ze zijn door onze ervaren medewerkers geselecteerd op kwaliteit en de pasvorm. Maar niet elk paar schoenen past aan elke kindervoet. Neem vooral de tijd bij het passen. Kinderschoenen aankopen bij Deleye kan in één van onze drie fysieke winkels te Roeselare, Brugge of Kuurne. Een gespecialiseerd team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het geschikte paar en maat. Koop je liever online? Dat kan op Deleye.be snel, gemakkelijk en heel veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden en de afhandeling gebeurt zo snel als mogelijk. Passen de schoenen niet? Is het toch je zoon of dochter hun smaak niet? Je kan steeds gratis ruilen of retourneren na aankoop, ook uit Nederland. Ons aanbod kindermode is heel ruim en divers. We hebben ook kleding van veel gekende merken in diverse prijscategorieën. Wist je trouwens dat Deleye ook gespecialiseerd is in feestkleding zoals voor communie of lentefeest?