Deleye in de media

De belangstelling voor de vernieuwde store in Kuurne blijft overweldigend. Ook bij de redactie van Kanaal Z was het nieuws niet ontgaan. Wij mochten de crew onlangs meenemen achter de schermen in ons logistiek magazijn in Roeselare en of course de gloednieuwe winkel in Kuurne. Benieuwd naar een blik achter de schermen? Ontdek het in de video hieronder!

De metamorfose in Kuurne omvat een nieuwe inkom, een efficiënte kassa & infobalie, een kiosk voor web-aankopen, een aparte personal shopping zone, een duidelijke styling per afdeling/doelgroep en zo meer shopgemak voor onze klant. Ook werd er 500m² zonnepanelen voorzien en enkele laadpalen waar onze klanten hun auto kunnen opladen tijdens het shoppen.

Bij Deleye blijven we continu investeren in omnichannel. Met drie fysieke belevingswinkels en een performante webshop creëren we een continue wisselwerking tussen fysiek en digitaal. Onze winkels en webshop zijn onafscheidenlijk met elkaar verbonden. De enige constante binnen ons familiebedrijf is de verandering; aldus Nancy Claeys, CEO.

O en wist je al dat er eind 2022 een make-over van de winkel Roeselare op de agenda staat?

Uiteraard mag een privé shopping moment niet ontbreken in één van onze ruime winkels van meer dan 2500m2 voor jong en oud.

 

Schrijf je nu in voor een bezoek met je serviceclub, met je collega’s of vriendinnen via goedele@deleye.be. We ontvangen jullie graag!