Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

11 tot 17 oktober

Week van de Belgische mode

Deleye is trotse deelnemer. Wist je dat wij meer dan 50 Belgische merken verkopen? We zetten ze deze week graag in de spotlight.

11 tot 17 oktober

Week van de Belgische mode

Deleye is trotse deelnemer. Wist je dat wij meer dan 50 Belgische merken verkopen? We zetten ze deze week graag in de spotlight.

Van 11 tot 17 oktober is het Week van de Belgische mode, een initiatief van Mode Unie en Creamoda. Ook dit jaar is Deleye een trotse deelnemer. In ons uitgebreid gamma vind je maar liefst meer dan 50 Belgische merken terug.

Dit jaar is Kim Van Oncen de trotse ambassadeur. Kim draagt de Belgische mode een bijzonder warm hart toe en ondersteunt de campagne. Deleye had de eer om Kim te mogen ontvangen in onze winkel in Brugge voor een interview en enkele passessies.

Deleye en de Belgische mode, een echte match dus. Kom je langs in één van onze winkels om onze Belgische merken te ontdekken of verkies je onze webshop? Laat je inspireren door onze uitgebreide keuze aan kwalitatieve en modieuze Belgische collecties. 

Ontdek hier onze Belgische merken: 
Dames: Amania Mo, AtmosBlue Bay, Caroline BissCycleur de Luxe, Clio Goldbrenner, Dame BlancheDreamcatcherDue AmantiEssentielFrida, Flo Jewelry, Gigue, Heart MindHerJeffJulia JuneJust eve, Rue Blanche, Lalotti, Laurence Delvallez, Lee and Me, Love Sundaily, Love @ me, March 23, Marie Méro, Mya Bay, Natan, Nathalie Vleeschouwer, Our sister, Scapa, Senso, Souvenirs de Pomme en Xandres. Heren: Antwrp, Atelier Noterman, Castart, Cycleur de luxe, La boucle, Martin Maple, Sixtine's, Vive le Vélo en Zilton. Kids: Ao76, Bellerose, Blue Bay, Indee, Maan, Morley, Simple Kids en Stones and Bones.

Ontdek nu

Een greep uit onze Belgische merken