Laurence Delvallez

70 artikelen

per pagina

70 artikelen

per pagina

Laurance Delvallez damesjuwelen

Shop Belgisch. Verwen jezelf of verras iemand met een prachtig juweel van Laurence Delvallez. Al van kindsbeen af is Laurence Delvallez gefascineerd door kleuren, mode, materialen en kunst. Ze leerde de knepen van het vak in Antwerpen en ze is er echt passioneel dagelijks mee bezig. Ze is afgestudeerd als masterstudent juweelontwerp aan Sint Lucas in Antwerpen.  Laurence Delvallez houdt van soberheid en van tegenpolen. Dit merk je niet alleen aan haar zelf maar ook aan haar creaties. Elk juweel uit haar collectie getuigt duidelijk van haar onmiskenbaar gevoel voor esthetiek. De juwelen van Laurence Delvallez voegen een statement toe aan elke outfit. Laurence Delvallez heeft haar atelier in Waregem, West-Vlaanderen. Laurence Delvallez haalt haar inspiratie in trends die zij echt van kortbij opvolgt. Maar ook uit allerlei prikkels uit haar leven, uit een museumbezoek of op reis. De materialen die ze gebruikt zijn hoofdzakelijk van Europese oorsprong. Ze heeft zelfs dezelfde leverancier als Armani en Marni. Deleye heeft een heel ruim en uitgebreide collectie Laurence Delvallez juwelen in voorraad. Ringen, armbanden, kettingen en oorbellen en deze in vele modellen en kleuren.

Laurence Delvallez, Belgische juwelenlijn. Ons aanbod accessoires voor dames is heel uitgebreid.

Deleye, een naam om te dragen

Elke vrouw houdt van juwelen. Je kunt jezelf verwennen met een prachtig fantasiejuweel of je geeft het als cadeau. Sieraden zijn van nature een prachtig, duurzaam cadeau dat net dat tikkeltje extra uitstraling, charme en waardering weet te geven. Bovendien zijn ze een mooi accessoire dat bij elke outfit de puntjes op de ‘i’ kan zetten en een statement kan maken.

Deleye heeft een heel ruim en gevarieerd aanbod juwelen. Het zijn stuk voor stuk kwalitatieve fantasiejuwelen. Zowel sieraden van Belgische als buitenlandse ontwerpers hebben we in collectie. Zowel online op www.deleye.be als in onze fysieke winkels te Roeselare, Brugge en Kuurne kun je Laurence Delvallez juwelen aankopen. Online bestellen bij Deleye kan snel, gemakkelijk en heel veilig. Je hebt keuze uit diverse betaalmogelijkheden. Na afhandeling sturen we jouw aankopen zo snel als mogelijk op naar een naar jou gekozen verzendpunt. Dit kan bij jou thuis zijn, bij de buren, op je werk, naar een postpunt of je kunt het afhalen in één van onze winkels. Heb je een vraag over een artikel? Heb je een vraag over het online bestellen of gewoon een opmerking? Onze klantendienst staat steeds klaar om op al jouw vragen of opmerkingen een antwoord te geven. Online shoppen kan op elk moment van de dag. Onze winkels zijn elke dag geopend met uitzondering van zondagnamiddag en maandagvoormiddag.