Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Miss Leod

Romantische kleedjes

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod, een Italiaanse meisjescollectie voor wie haar communie of lentefeest doet.

 

Veronique, onze aankoopster voor onze communiecollectie kiest voor het Italiaanse label Miss Leod,
omdat het meisjes doet stralen op hun speciale dag.

Over Miss Leod

Welk meisje droomt niet van een romantisch kleedje die uitwaaiert bij het ronddraaien? Bij Miss Leod wordt die fantasie werkelijkheid. Miss Leod is een Italiaanse modemerk voor meisjes. De kledij is feestelijk en geschikt voor wie haar communie of lentefeest doet. 

Collecties

De communie- en lentefeestkleding is steeds romantisch getint met oog voor detail. Prachtige, betoverende jurken afgewerkt met parels, strikken, bloemen of strass zijn kenmerkend. De kleedjes zijn vervaardigd uit de beste materialen en de mooiste communiekleuren met steeds bijpassende jasjes of blazers.

Bij Deleye

Ook bij Deleye hebben we een mooie selectie van Miss Leod. Voor het meisje dat houdt van franje. Als een echte prinses jouw communie of lentefeest vieren? Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina van Miss Leod

Shop nu

Miss Leod