Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

 

Viert je zoon of dochter in 2022 zijn of haar eerste communie, vormsel of lentefeest? Relax! Wij trakteren nu reeds op een sneak preview van de nieuwe feestcollectie. 

De eerste collecties liggen ondertussen in onze winkels en zijn beschikbaar op onze webshop.  Schrijf je in en wordt wekelijks op de hoogte gebracht van de nieuw binnengekomen collecties! 

 

Vergeet je niet in te schrijven zodat je straks als eerste op de hoogte wordt gebracht van zodra de nieuwste communie- en feestcollecties binnen zijn!


Merken communie en feest 2022

Meisjes

Ao76, Aigle, Bellerose, Billieblush, Blue bay, Cars, Claessen’s, Designers remix, Diamante Blu, Elsy, Indee, Juicy Couture, Jott, K-Way, Les coyotes de Paris, Levi’s, Linea Raffaelli, Lyle & Scott, Maan, Mayoral, Miss leod, Morley, Retour, Rtb, Scotch & Soda, Simple kids, Stones & bones

Schoenen: Diadora, Colors of California, Linea Raffaelli, Oca loca, Ocra, Rondinella, Rtb, Superga, Stones & Bones, Veja, Young soles

Jongens

Ao76, Aigle, Bellerose, Blue bay, Cars, Claessen’s, D-lux, Element, Hackett, House of Orime, Jott, K-way, Levi's, Lyle & Scott, Mayoral, Ralph lauren, Retour, Scapa, Scotch & Soda, Stones & bones, Simple kids, Timberland, Tommy Hilfiger, Varones

Schoenen: Diadora, Colors of California, Ocra, Rondinella, Superga, Stones & Bones, Veja, Young soles

 2022

Communie- en feestkledij

Eerste Communie, Vormsel of lentefeest in 2022? Deleye biedt een waaier aan merken en stijlen. Neem een kijkje in onze lookbooks. Coming soon online en in store.

Shoppen op afspraak

Om het shoppen wat meer te spreiden voor jullie veiligheid, zal er het komend communieseizoen geen communie event zijn in onze winkels. Maar niet getreurd, nieuw dit jaar is "Shop je feestoutfit op afspraak". Jullie kunnen een afspraak maken in één van onze winkels voor een shopping moment volledig op maat en vrijblijvend!

Interesse? Kies hieronder voor een "personal shopping" moment, hierbij hangen we een aantal outfits klaar en staat er een medeweker voor je klaar of voor "shoppen op afspraak", hierbij plannen we een afspraak in en staat er een medewerker voor je klaar. 

Natuurlijk kunnen jullie ook altijd vrijblijvend langskomen in onze ruime winkels gedurende de openingsuren om de collecties te komen ontdekken. Onze medewerkers staan steeds voor jullie klaar!