Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Linea Raffaelli

Communieproof

Linea Raffaelli is een exclusief, Belgisch label gespecialiseerd in feestkleding. Dit label maakt ook kleedjes voor meisjes. Want een bijzonder feestje zoals een communie of lentefeest vraagt om een unieke outfit. 

 

Veronique, onze aankoopster voor onze kidscollectie kiest voor het kinderlabel Linea Raffaelli,
een label met unieke jurkjes en pakjes voor meisjes. 

Over Linea Raffaelli

Linea Raffaelli is een Belgisch modemerk en familiebedrijf, opgericht in 1952. Het label heeft uitgesproken suitecollecties voor de moderne dame, maar ook een kidscollectie voor meisjes. Elk ontwerp is uniek en kwalitatief. Er wordt gebruik gemaakt van verfijnde Italiaanse en Spaanse stoffen. Bij Linea Raffaelli is zowel de look als het draagcomfort even belangrijk.

Kidscollectie

Bij Deleye hebben we een mooi aanbod voor meisjes van Linea Raffaelli. De collectie zorgt ervoor dat elk meisje gaat stralen op haar grote dag. De collectie bevat feestelijke kleedjes met unieke details zoals kant, een open rug, pareltjes, tule... Een voor een zijn ze buitengewoon afgewerkt. 

Communie of lentefeest

Heeft jouw dochter een communie of lentefeest in het vooruitzicht? Neem dan zeker eens een kijkje bij de collectie van Linea Raffaeli. 

Shop nu

Linea Raffaelli