Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Clio Goldbrenner

Keep on dreaming.
Keep on daring.
Dat is de dynamiek die Clio Goldbrenner, Belgische ontwerpster van lederwaren, nastreeft en opzoekt.
 

Veronique, aankoopster voor alle handtassen bij Deleye kiest voor het merk Clio Goldbrenner,
omwille van de kwaliteit, de tijdloze stijl en het Belgische vakmanschap.

2011

Clio Goldbrenner ontwerpt sinds 2011 in haar atelier in Brussel bijzondere collecties lederen tassen en accessoires. Ze streeft naar unieke en toch tijdloze creaties, daardoor gaat ze telkens op zoek naar verrassende, kwaliteitsvolle materialen en hedendaagse kleuren en modellen.

Goldbrenner

Haar typische maatwerk-logo, je kent het wel, dat sierlijke elegante plakje, definieert al sinds het begin de collecties en is uitgegroeid tot een modebegrip. Wist je dat dit eveneens een knipoog is naar haar naam Goldbrenner, die goudsmid betekent?

5-sterren kwaliteit

In haar collecties gaat Clio niet alleen op zoek naar een mix van originele, hedendaagse materialen en een tijdloze, chique stijl. Ze besteedt ook een bijzondere aandacht aan kwaliteit en prijs.

Door de collecties heen komen een aantal bekende klassiekers steeds terug, zoals de Clio of de Clio Mini. Deze worden aangevuld met nieuwe, seizoensgebonden modellen.

Een greep uit ons aanbod

Clio Goldbrenner