Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Clio Goldbrenner

2 producten

per pagina
Clio Goldbrenner Azuurblauwe crossbody Notos
Clio Goldbrenner Azuurblauwe crossbody Notos
Speciale prijs € 147,50 Normale prijs € 294,95
Clio Goldbrenner Azuurblauwe portemonee Mylas
Clio Goldbrenner Azuurblauwe portemonee Mylas
Speciale prijs € 105,00 Normale prijs € 210,00

2 producten

per pagina

Clio Goldbrenner handtassen

Clio Goldbrenner is een Belgisch handtassenmerk. De ontwerpster, Clio Goldbrenner, ontwerpt sinds 2011 in haar Brussels atelier bijzondere collecties lederen handtassen en accessoires. Verlangend naar unieke en toch tijdloze creaties, gaat ze op zoek naar verrassende, kwaliteitsvolle materialen en hedendaagse kleuren en modellen. Clio’s modellen zijn geïnspireerd op en door elke vrouw, ongeacht de leeftijd of afkomst. Elke handtas draagt de naam van een muze of een Griekse God. Clio Goldbrenner lederwaren worden vervaardigd door ervaren vaklui die gekozen worden voor hun vakkennis en aandacht voor details. Elke nieuwe collectie is het resultaat van een grondige reflectie en continu onderzoek naar materie en vorm. Het bijzonder embleem van Clio Goldbrenner oogt jong, puur en grafisch. De samenstelling van de gebruikte materialen creëren een gegeerde vintage stijl. Clio Goldbrenner tassen zijn stijlvol, soms stoer en heel chique. Ze kunnen met heel veel stijlen gecombineerd en op diverse gelegenheden gedragen worden. In de handtassenwereld is Clio Goldbrenner een echt luxemerk. Laat je verrassen door de goddelijke handtassen van Clio Goldbrenner bij Deleye.

Clio Goldbrenner, de musthave handtas! Ondek bij Deleye ons ruim en divers aanbod accessoires voor dames.

Deleye, een naam om te dragen 

Dames houden van handtassen, ze hebben er nooit genoeg. Een stijlvolle tas is het ultieme object van verlangen. Handtassen hebben zeker te maken van statement en laten zien dat een vrouw modebewust is. Het merendeel van de handtas designmerken ontstonden aan het einde van de 19de eeuw. Toen dames financieel onafhankelijker werden, ontstonden diverse luxe handtassenmerken. Een handtas geeft een vrouw een gevoel dat niet valt uit te leggen en veel meer is dan het dragen van haar spullen. Een schoudertas kan een gevoel van financiële onafhankelijkheid geven, een clutch onthult de meer vrouwelijke kant van een vrouw. Een stijlvolle lederen handtas is een teken van elegantie en verfijning. Handtassen die dames dragen zijn ontworpen naar de persoonlijke behoeften van hen en dus de items in de tassen variëren voor elke vrouw. Een handtas bevat een “survival kit” voor vrouwen in deze moderne tijden : GSM, make-up, sleutels, pasjes, geld, pijnstillers, portemonnee, handgel… Handtassen zijn zo’n vanzelfsprekend onderdeel van de outfit dat sommige dames zich zelfs naakt voelen zonder een handtas. Er zijn zoveel modellen, kleuren, stijlen… in handtassen dat het niet evident is een te kiezen. Welke handtas je kiest hangt af van je kledingkeuze en de gelegenheid. Een handtas voor een bijzonder feest is anders dan een tas voor dagelijks gebruik. Kies vooral een handtas die bij je past en waarvan je weet dat ze met verschillende outfits gecombineerd kan worden. Deleye heeft een heel ruim aanbod damestassen. Shop jouw favoriete handtas van Clio Goldbrenner bij Deleye of op onze website.