Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Lolo Deco

7 producten

per pagina

7 producten

per pagina

Lolo Deco fairtrade handtassen

Lolo Deco is een vzw dat stijlvolle, handgemaakte prachtige raffia tassen verkoopt uit Madagaskar. De bezielers en vriendinnen Liesbeth Snoeys en Vicky Nolf trekken speciaal naar Madagaskar om de maaksters van de tassen van inkomen te voorzien en artsen uit België ter plaatste financieel te steunen. Liesbeth haar man is arts en vrijwilliger bij medische missies in Madagaskar om er kinderen met een lip- en gehemeltespleet te opereren. Zij ging regelmatig mee om te helpen en was erg onder de indruk van de grote armoede en ze wilde iets meer doen voor de bevolking. In 2015 ging Vicky eens mee en zag dat de vrouwen ter plaatste steeds creatief bezig waren. Zo werd het idee om een project te vinden waarbij ze de plaatselijke bevolking aan het werk te kunnen zetten en artsen financieel te ondersteunen geboren.

Lolo Deco is ontstaan uit liefde voor het land Madagaskar en zijn bevolking. Madagaskar heeft een unieke flora en fauna maar is tegelijkertijd ook één van de meest armste landen ter wereld. Lolo Deco begon enkele jaren geleden met de verkoop van handgemaakte spullen uit Madagaskar en creëert zo tewerkstelling voor zo’n 100 mensen in 7 plaatselijke ateliers. De werknemers krijgen een eerlijk loon en de opbrengst van de verkoop gaat naar medische missies. Een duurzaam product dus. De tassen van Lolo Deco zijn kwalitatief, trendy en men maakt gebruik van prachtige kleuren. Ze kunnen gebruikt worden als shopping tas, als strandtas of gewoon als handtas.

Lolo Deco, a fair bag en deco concept that makes Madagascar people smile! Deleye heft een heel ruim aanbod tassen voor dames!

Deleye, een naam om te dragen 

Fairtrade tassen zoals Lolo Deco tassen worden gemaakt in ontwikkelingslanden zoals India, Madagaskar… Als je een fairtrade handtas aankoopt help je niet alleen voor werkgelegenheid in deze arme landen maar ook voor de ontwikkeling van hele families en dorpen. Een mooie tas is fijn om te hebben maar je krijgt er pas een echt goed gevoel bij wanneer jouw nieuwe tas ook duurzaam is. Dat wil zeggen dat het wordt geproduceerd onder gunstige omstandigheden voor mens en milieu. Shop de mooiste handgemaakte raffia tassen van Lolo Deco bij Deleye. We hebben vele modellen en kleuren. De tassen zijn tijdloos en kunnen jarenlang jouw favorietje zijn. Shoppen bij Deleye kan zowel in fysieke shops als online. We hebben meer dan 300 opkomende en gerenommeerde merken. Zowel Belgische als internationale merken en dat voor het ganse gezin. Shoppen was nog nooit zo leuk als bij Deleye!