Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Atelier Louiza

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Atelier Louiza juwelen

De juwelenlijn Atelier Louiza werd opgericht door 2 gepassioneerde juweelontwerpers Magali en Manuel in de bruisende Belgische stad Antwerpen in 2019. Deze twee creatievelingen danken hun passie voor sieraden aan hun moeders. Bijzonder is dat elke collectie is vernoemd naar inspirerende en sterke dames. Atelier Louiza juwelen zijn zowel geïnspireerd als gemakkelijk te dragen omdat ze het belangrijk vinden dat vrouwen sieraden subtiel of statement kunnen dragen terwijl ze zich 100% comfortabel voeren. Atelier Louiza juwelen zijn leuke juwelen van prima kwaliteit. Het zijn mode-accessoires die jouw outfit opvrolijken. Atelier Louiza wil de schoonheid benadrukken die elke vrouw al met of in haar draagt. De creaties zijn met heel veel liefde voor het vak en met de nodige finesse ontworpen en gemaakt. Ontdek de prachtige, kleurrijke juwelen van Atelier Louiza bij Deleye op Deleye.be. Laat je verrassen door de kwaliteit en de look!

Maak je outfit helemaal af met een leuke handtas! Atelier Louiza, leuke juwelen van goede kwaliteit.

Deleye, een naam om te dragen 

Deleye heeft een heel ruim aanbod accessoires onder meer juwelen. We hebben sieraden van gekende en opkomende ontwerpers. Ze zijn kwalitatief hoogstaand en kunnen bij heel veel outfits matchen. De juiste juwelen bij jouw outfit combineren kan soms tricky business zijn. Kies je nu een zilverkleurig of voor een goudkleurig juweel? Een handig trucje om te weten welke kleur jou het best staat begint bij jezelf. Check de ondertoon van je huid door naar je polsen te kijken. Zijn je aders blauw? Dan heb je een koele ondertoon en kies je best zilverkleurige juwelen. Heb je groenige aders, dan heb je een warme ondertoon en sta je het best met goudkleurige juweeltjes. Maar ook de kleur van je ogen speelt een rol. Bruine ogen staan over het algemeen meer met goudkleurige juwelen, blauwe of groene ogen met zilveren. Daarnaast speelt jouw outfit ook een grote rol bij de keuze. Zilveren accessoires vallen vaak minder op dan gouden exemplaren. Voor een casual outfit zoals een toffe jeans en sneakers zijn ze de zilverkleurige perfect. Ben je stijlvol gekleed? Kies dan voor goudkleurige accessoires. Nog niet helemaal zeker? Kijk dan naar de kleur van je outfit. Pastel- of neontinten matchen het best met zilver, aardetinten zoals kakigroen of beige hebben warmte nodig van gouden juwelen. Daarnaast heb je ook gekleurde juwelen. Die stem je sowieso af op de kleur van je outfit. Shop de mooiste juwelenmerken bij Deleye. Het maakt jouw outfit helemaal af!