Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Meisjes Miss Leod cardigans / gilets

Filteren

2 producten

per pagina

2 producten

per pagina

Miss Leod cardigans / jasjes online

Deleye heeft een divers aanbod Miss Leod feestkleding. Het is een Italiaans label dat de perfectie nastreeft. Miss Leod brengt kwalitatieve feestkleding voor meisjes op de markt die romantisch oogt en oog heeft voor detail. De ontwerpers werken de kledingstukken af met onder meer strikjes, parels en bloemen. De collectie bestaat onder meer uit wondermooie jasjes. Ze passen perfect bij de jurken!

Deleye heeft ook bijpassende meisjesschoenen van gekende merken.

Ontdek de volledige collectie op Deleye.be. Wist u dat Deleye gespecialiseerd is in communie- en lentefeestkleding?

Jouw dochter gaat stralen in een outfit van Miss Leod

Online shoppen bij Deleye is gemakkelijk en leuk. In onze webshop kan je makkelijk shoppen op merk, categorie, maat, geslacht, prijs en zelfs kleur. Heb je professionele hulp nodig? Stel dan een vraag via e-mail op webshop@deleye.be of telefonisch op het nummer +32(0)51/26 98 88 en wij staan je bij tijdens het online shoppen. Bevestig jouw bestelling in enkele klikken en wij versturen uw bestelling zo snel mogelijk. Winkelen online was nog nooit zo fijn! Deleye dankt je voor het vertrouwen!