Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Na inspanning komt ontspanning

Tijdens drukke periodes spring ik bij in de winkel. Dan help ik ons team bij het advies geven aan klanten of sta ik aan de kassa. Het klantencontact is iets waar ik graag tijd voor maak. 

Ook personal shopping neem ik graag op mij. Het is elke keer een unieke ervaring om de klant volledig naar zijn/haar wensen te kleden. Na zo’n bezige dag, kies ik er graag voor om ’s avonds volledig tot rust te komen tijdens een gezellig etentje.  

Als werkoutfit koos ik een powersuit van Diega en daaronder droeg ik een luchtige blouse. Met de comfortabele laarzen van Rotta loop ik op wolkjes door de winkel heen. Als avondkledij koos ik een gekleed jurkje van Julia June uit. De oorbellen van Laurence Delvallez en de puffed handtas van STAND maken het helemaal af. 

 

Voor mijn eerste look ga ik voor casual gekleed. Ik ga voor een lichtkleurige basis: een trui met wijde mouwen van Xandres en een geklede broek van Marella. Ik combineer deze outfit met beige items: een jas die de taille accentueert van Marella en een beige veterschoen van Softwaves. Om de look af te maken ga ik voor een houten schakelketting van Les Cordes

Outfit 1

Outfit 2

Voor mijn tweede ga ik voor een gemakkelijke jumpsuit met strepen van Marella. De strepen zijn precies met een penseel aangebracht, wat voor leuke details zorgt. Ik combineer de jumpsuit met een ecru sjaal van Humanoid.

 

Over Essentiel
Met een sterke wil en een duidelijk zelfbewustzijn heeft HUMANOID haar eigen pad uitgestippeld. HUMANOID is geliefd door een community en wil niet opgaan in de massa. Deel uitmaken van het label betekent moeiteloos je eigen pad volgen. Elk seizoen opnieuw zorgt het merk voor inspirerende passie. 
 

Wie is Fried'l? 

Wie is Fried'l Deleye?

Een vrouw die meerdere borden tegelijk in de lucht weet te houden: het is alvast één manier om Fried’l Deleye te omschrijven. Ze is veel vrouwen ineen: moeder van drie, geliefde, zaakvoerster bij Deleye maar evengoed een sportieve vijftiger die met beide voeten in het leven staat.

Fried’l kreeg mode met de paplepel binnen, want in de familie draaide alles rond ondernemen en vooruit komen in het leven, liefst met eerbied en respect voor elkaar én als het even kon: gedreven door die voortdurende zoektocht naar schoonheid. De modezaak verder uitbouwen is nooit echt een doel op zich geweest, maar zo gaat dat, als je er van jongs af aan te midden in zit en de passie van vader op dochter doorgegeven wordt.

Fried’l voelt zich als een vis in het water bij Deleye. Ze laat zich in het modevak graag leiden door haar vrouwelijke intuïtie. Als aankoopster geniet ze van een rondje beurzen in het buitenland. Geregeld gaat ze met haar team op stap om nieuwe trends te spotten en die te vertalen naar de drie vestigingen van Deleye. Modetrends komen en gaan, maar Fried’l laat in haar keuzes altijd die ene rode draad zien: wat ze aankoopt, is hedendaags en fris en maakt vooral mensen mooier.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Deleye Days

Een weekend in het teken van merkbelevenis.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Trendcoaching

Alles over de trends van het seizoen FW22.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Wedding invitee

Elk trouwfeest is uniek.