Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Modern bohemian

Deze week kies ik voor twee gezellige outfits met een feestelijke touch. Ik koos voor zachte tinten en feestelijke accenten.

Voor mijn eerste look kies ik voor een grijze jeans van For All Mankind met daarboven een beige fijne debardeur van Semicouture. Ik werk de look af met ecru kleurige instappers van Vagabond en een fijn afgewerkte kimono met bohemian patroon van Mes Demoiselles

 

De tweede look bestaat uit een beige gebreide jurk van Fub met een gebreide sjaal van Mucho Gusto. De look werk ik af met een handtas van Gianni Chiarini en de warme veterboots van Lodi.

 

 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Barbour
Barbour is een hoogwaardig, Brits kledingmerk voor zowel dames als heren. Telkens met een knipoog naar het Britse countryside leven. Zowel de heren- als de damescollectie straalt klasse en elegantie uit.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

GIFTS BY FRIED'L DELEYE
Cadeautips

Voor hem, voor haar en voor de kids. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Snowy style

Even wegdromen met deze outfit.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stijlvol statement

Perfect voor een avondje uit.