Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Gianni Chiarini

38 artikelen

per pagina

38 artikelen

per pagina

Gianni Chiarini handtassen

De handtassen van Gianni Chiarini zijn volledig Italiaans. Vanaf het moment dat de tas bedacht wordt tot het moment dat deze daadwerkelijk in productie gaat. Zelfs de gebruikte materialen zijn enkel Italiaans. Voor de Florentijnse ondernemer Gianni Chiarini is het gebruikte leder echt een kwestie van familietraditie. Gianni Chiarini zorgt elk seizoen opnieuw voor een vlotte collectie van handtassen in verschillende stijlen en ledersoorten. De handtassen van Gianni Chiarini hebben eenvoudige lijnen maar zijn vaak echte eyecatchers door het kleurgebruik of door de toevoeging van toffe details. De Gianni Chiarini handtassen zijn geschikt voor zowel dagelijks al zakelijk gebruik. Ze zijn uiterst kwalitatief, ze staan voor een ontwerp en stijl met praktische aspecten en zijn strak van lijn. Bekijk in alle rust ons uitgebreide aanbod Gianni Chiarini tassen op Deleye.be. Door het gebruik te maken van onze zoekfilters kan je een selectie maken op basis van kleur en/of model.

Laat je handtas matchen met jouw schoenen! Gianni Chiarini, tassen met een unieke uitstraling!

Deleye, een naam om te dragen

Een vrouw en een handtas zijn onafscheidelijk van elkaar. Vrouwen hebben er nooit genoeg van en dat is ook niet zo vreemd. Niet elke tas is namelijk voor elke gelegenheid geschikt. Dames willen nu graag voor elke gelegenheid een andere tas en natuurlijk willen we ook bij elke outfit een tas die matcht. Er zijn oneindig veel verschillende modellen damestassen. Neem je graag een shopper mee naar een diner, of een clutch naar je werk dat mag uiteraard. Maar soms is het echter niet heel gepast en vaak ook totaal niet praktisch. Zo krijg je je werkspullen niet in een clutch gepropt. Er zijn geen regels die je vertellen welke handtas bij welke gelegenheid past. Er zijn wel een soort ongeschreven regels en dan is er natuurlijk ook nog het praktische aspect waardoor bepaalde tassen beter geschikt zijn voor bepaalde gelegenheden. Zo is een clutch ideaal voor een chique diner of avondje uit, een crossbodytas voor een feestje of tijdens het shoppen, een handtas voor naar het werk of tijdens de boodschappen, een schoudertas neem je mee naar een leuk terras of een lunch en een shopper voor een dagje weg. Kies daarnaast steeds voor een tas die bij jouw figuur past. Ben je klein en tenger? Kies dan niet voor een mega grote shopper. Het mooiste is het als de tas en de persoon die hem draagt in verhouding zijn. Shop je favoriete Gianni Chiarini tas bij Deleye of op Deleye.be. Je zal ermee stralen!