Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Day and night

Back to normal. Ga je terug werken op kantoor of geniet je weer van een heerlijk diner op restaurant? Deze week haal ik twee verschillende outfits uit de kast die hier perfect voor zijn. Time to get dressed (again)!

Voor mijn eerste look kies ik voor een flared jeans met high waist van Closed met een witte hemdblouse van Filippa K. Deze look werk ik af met gezellige, warme texturen zoals de beige debardeur en ribfluwelen blazer, beide van Soeur. Ik maak de look compleet met een bruine sjaal van Leselles en de daarbij passende suède schoenen van Clarks, ideaal om stijlvol toe te komen op kantoor.

Voor een extra koude herfstdag werk ik de outfit af met een bronskleurige lange winterjas van het Italiaanse modemerk People of Shibuya. Esthetisch, tijdloos, elegant en niet onbelangrijk: comfortabel.

 

Mijn tweede look is er eentje voor ’s avonds. Ik combineerde deze stoere maar toch elegante zwarte hemdjurk met gouden strepen van Momoni terug met de beige suède schoenen van Clarks.  Of je nu op restaurant gaat of een receptie bijwoont, deze outfit is geknipt om casual chic jouw avond in te gaan.

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Our Sister
Geboren in een creatieve studio in de stad Antwerpen, is Our Sister gebouwd vanuit het idee om kleding te creëren met oprechte texturen en levendige kleuren die goed in balans zijn.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Belgische mode

Week van de Belgische mode met Our Sister.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
A FRNCH twist 

Warme bruine tinten tekenen het najaar

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Max Mara Weekend

Dit label staat voor eenvoud, elegantie en comfort