Clarks

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Clarks schoenen

Clarks schoenen staan voor een iconische look met moderne kwaliteit. Het Britse Clarks is een wereldmerk. Als ’s werelds grootste schoenenfabrikant op gebied van schoenen van alledaags gebruik, verkoopt het merk jaarlijks meer dan 50 miljoen paar. Vakmanschap, draagcomfort en super kwaliteit gecombineerd met baanbrekende ontwerpen en innovaties staan daarbij steeds voorop. Een paar Clarks aankopen betekent ook duurzaamheid. Dankzij doordachte constructie, eigentijdse technologieën en materialen van topkwaliteit, kan je je voorbereiden op langdurig loopplezier. Waar Clarks vooral om bekend staat zijn de Desert Boots. Dat zijn suede veterschoenen met een spekzook. Deze originals zijn niet meer weg te denken in het straatbeeld en zijn zowel voor dames als heren een must in de schoenenkast.

Deleye heeft een gevarieerd aanbod Clark damesschoenen in collectie. Geniet van het hoge draagcomfort, de goede kwaliteit en het stijlvolle ontwerpt van Clark schoenen! Ontdek ook ons ruim aanbod damessokken en panty’s! Clarks schoenen voor ieder moment van de dag!

Deleye, een naam om te dragen 

Jouw favoriete schoenen in no-time in huis. Bestel online je droomschoenen die perfect bij je outfit passen. Ons aanbod is heel ruim : van sandalen tot veterschoenen en van pumps tot stapschoenen. Kies het paar dat jou het gemakkelijkst past. Via onze zoekfilter vind je heel snel en eenvoudig wat je zoekt. Schoenen aankopen is niet zo eenvoudig. Er zijn tal van elementen waarop je het best let want het is toch de bedoeling dat je lang plezier beleeft aan jouw schoeisel. Het allerbelangrijkste is dat de schoenen zich moeten naar jouw voeten richten en niet omgekeerd. Nieuwe schoenen moeten in lenge en wijdte 100% passen. Vooral jouw tenen moeten bewegingsvrijheid hebben terwijl de hiel heel stevig moet omsloten zijn. Wees ook steeds veeleisend bij jouw schoenkeuze. Schoenen moeten bij voorkeur vervaardigd zijn van zacht leder en jouw voeten voldoende ruimte geven in alle drie de richtingen : hoogte, breedte en lengte. Zodra een schoen ergens knelt, is het niet de goede schoen voor jou. Een goed paar schoenen past meteen perfect of je koopt ze best niet. We hebben nooit 2 gelijke voeten. Ze zijn bijna nooit precies even lang en breed. Daarom is het ook steeds aangeraden beide schoenen te passen vooraleer je ze koopt. Sinds enkele jaren heeft Deleye een webshop zodat je van thuis uit kunt schoppen. Er zijn tal van voordelen aan online shoppen. Maar wat als de schoenen niet passen of ze zijn toch je ding niet? Bij Deleye kan je na aankoop steeds gratis ruilen en retourneren, ook uit Nederland. Clarks shoppen doe je toch bij Deleye!