Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Ready for a walk

De herfstdagen komen er terug stilletjes aan. Denk jij dan ook terug aan die leuke herfstwandelingen? Deze week heb ik hier dan ook de perfecte outfits voor. Take a walk. 

Mijn eerste herfstoutfit bestaat uit een donkerblauwe flared jeans gecombineerd met een ecru cardigan met blauwe strepen van Baum und Pferdgarten. Nog wat extra kleur met de sneakers van Frida. Met de donkerblauwe muts van Le Bonnet ben je helemaal klaar om de kou te trotseren. 

Voor mijn tweede herfstoutfit kies ik voor het kleur beige. Een losse beige trui van Baum und Pferdgarten en een beige wijde broek in ribfluweel van Sessun. Deze look maak ik af met een ecru teddy mantel van Ibana en om de outfit helemaal walk ready te maken combineer ik deze outfit met de hoge beige chelsea boots van Nubikk. You're ready for a walk. 

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Elisabetta Franchi
Italië geldt sinds lange tijd als het moederland van de mode. Zo is Elisabetta Franchi, een Italiaanse ontwerpster, uitgegroeid tot een waar fashionicoon. Het merk zag het daglicht in Bologna en slaagde er in Europa en de wereld te veroveren. Ze is een vrouw die weet hoe ze anderen enthousiast moet maken. In haar leven staat het realiseren van één doel centraal : om door mode de wereld en haar essentie te laten zien. Ze is de ziel van het merk.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Subtiel Stijlvol 

Het iconisch merk: Elisabetta Franchi 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Floral touch

Verfrissende en trendy kleurenprints

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Citytripping

Hotspot shoppen in Le Marais of flaneren door de Via del Corso