Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.
Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Floral touch

Deze week kies ik voor het Belgisch label Essentiel en hun verfrissende en trendy kleurrijke prints. Hét merk om je garderobe tijdens de aankomende herfstdagen wat op te fleuren met een bloemenprint!

Mijn eerste look bestaat uit de oversized blouse met bloemenprint en strik. Deze blouse combineer ik met een elegante jeansrok van Essentiel. Met de comfy sneaker van Hoff is de look helemaal af.

Voor mijn tweede look kies ik voor een jurk met prachtige bloemenprint en een lange zwarte gilet van Essentiel. Deze outfit is natuurlijk niet compleet zonder de lange zwarte laarzen van March 23 en de zwarte lederen handtas van Gianni Chiarini! De perfecte outfit voor een gezellig avondje uit met het gezin of vrienden.

It's all in the details

1. Luipaard print, je favoriete kleur

2. Instant happy in deze multicolor rok

3. Hippe sneakers met goudkleurige accenten

Essentiel
Essentiel staat bekend om haar verfrissende, verrassende en luxueuze mode, met bijzondere grafische en bloemenprints en trendy kleurenmixen. De unieke collecties worden ontworpen in de hoop dat ze bij iedereen een emotionele reactie uitlokken.
 

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Citytripping

Hotspot shoppen in Le Marais of flaneren door de Via del Corso.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Stevig stoer

Nét dat tikkeltje stoerder

LOOKS BY FRIED'L DELEYE
Beige kleurtinten

De zachte tinten zorgen voor een natuurlijke schoonheid