Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Love is in the air 

Deze keer zal het een gezellig en knus Valentijnsdiner zijn bij ons thuis. Ook al zijn we thuis toch kleden we ons graag een beetje op. Laten we dan deze keer maar voor comfy en stylish gaan! Ontdek hier onze aangepaste outfits voor ons bubbeldiner.

De keuze van Fried'l

Look 1


Ik kies voor een rode blazer van Liu Jo met een bijpassende wijde cropped broek en met een rood truitje van Liu Jo. Voor de outfit helmaal af te maken kies ik voor witte sneakers van Diadora

De keuze van Fried'l

Look 2

Mijn man kiest ook voor een blauwe balzer en een hemd van Hugo boss met een beige Mason's broek en witte sneakers een rode details van Floris van Bommel

Cadeautips

Een ideaal cadeau voor mijn man is een comfortabele lichtgrijze sweater van People of Shibuya. Ikzelf zou heel graag de shopper bag van Gianni Chiarini krijgen, laten we hopen!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 10
Uitkijken naar de lente

Frisse kleuren en zachte stoffen!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 9
Een frisse start

Kies voor comfort en zachte kleuren!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 8
Out with the old, in with the new

Het nieuwe jaar is aangebroken, maar ook het nieuwe modeseizoen staat voor de deur!