Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Cadeautips Valentijn

Valentijnsdag komt er aan! Wil je je geliefde graag verrassen met een mooi cadeautje maar weet je niet wat te kiezen? Geen paniek, wij helpen je graag verder.

Voor haar

Het perfecte valentijnsdagcadeau voor haar vind je bij Deleye! Kies uit ons ruim aanbod aan accessoires zoals juwelenhandtassenriemen of sjaals. Ook met het perfecte jurkje uit onze nieuwe lente-zomercollectie scoor je sowieso! Niet helemaal zeker over haar maat? Je cadeautje kan altijd kosteloos omgeruild worden. Jouw Valentijnsdag zal zeker geslaagd zijn met een prachtig cadeau van Deleye.

Voor hem

We hebben heel wat leuke cadeaus voor hem in ons assortiment. Je kan kiezen uit een hippe boxershorteen klassevolle riemeen mooie daseen toffe armband van Gemini of een ander leuk accessoire. Ken je zijn smaak en maat van kleding? Kies dan voor een leuk hemd of een toffe T-shirt! We hebben al heel wat nieuwe lente-zomercollectie online en in onze winkels liggen, je vindt er zeker en vast het perfecte cadeau voor jouw geliefde.

Kom gerust langs in één van onze winkels voor meer persoonlijk advies of contacteer onze klantendienst via de Livechat onderaan de website. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen bij het uitkiezen van het perfecte cadeau voor jouw geliefde!

Cadeaubon
Geef een cadeaubon

Altijd een goed idee! 

new
Personaliseer jouw hemd

Initialen op de manchet, uniek en stijlvol!

new
Ontwerp je eigen cadeaulint

Verras je geliefde met een persoonlijke boodschap!

Blog
Looks by Fried'l Deleye

Uitkijken naar de lente!