Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit voorjaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Uitkijken naar de lente

Het nieuwe seizoen brengt frisse kleuren en zachte stoffen. Benieuwd naar de nieuwe lente-zomertrends? Deze kan je hier al ontdekken! Voor mijn derde look van het nieuwe jaar, kies ik voor een zwart-witte print en voor een casual look met wat kleur

De keuze van Fried'l

Look 1


De eerste outfit bestaat uit een comfy knit van American vintage met eronder een witte bloes, gecombineerd mert deze high waisted en loose fitted Levi's jeans. Eronder een leuke sneaker van Liu Jo in frisse lentekleurtjes, die ook terugkomen in de knit. 

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn tweede look ga ik voor dit jurkje met zwart-witte geruite print van Baum und Pferdgarten. Dit jurkje kan perfect nu al gedragen worden met een panty voor wat extra warmte en in het voorjaar met blote benen natuurlijk. Ik combineer dit jurkje met Ghoud sneakers in wit en grijze basic tinten. Een hippe look in zwart-wit! 

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 9
Een frisse start

Kies voor comfort en zachte kleuren!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 8
Out with the old, in with the new

Nieuw jaar, nieuwe outfit. Het nieuwe jaar is aangebroken, maar ook het nieuwe modeseizoen staat voor de deur!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 6
Bubbeldiner

Ontdek hier onze aangepaste outfits voor ons bubbeldiner.