Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit najaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

 

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Ook ik breng tegenwoordig heel wat extra tijd thuis door met mijn gezin. Onze winkels liggen er eenzaam bij en we missen onze klanten en medewerkers. Onze webshop daarentegen draait op volle toeren, we zijn heel blij dat heel wat klanten de weg vonden naar onze online shop! #kooplokaal

Om de lokale horeca te steunen halen wij met ons gezin ook vaak een take-away menu af. Zo hebben we toch het gevoel op restaurant te gaan, in onze eigen veilige bubbel. Tijdens het weekend kiezen we er graag voor om ook onze outfits hier op af te stemmen, ontdek hier onze aangepaste outfits voor ons bubbeldiner.

Comfy en stylish, zo omschrijf ik deze outfit. Ik kies voor een zwarte pantalon, gestreept pulletje en bijpassende gilet van Twinset. Een comfortabele outfit die toch stijlvol is. Camel is één van de trendkleuren dit seizoen en in combinatie met zwart oogt dit heel erg klassevol. Hierbij draag ik bijpassende schoenen van Elvio Zanon, met een glitterkousje in. Na het eten doen we graag een wandelingetje, en dan neem ik graag dit kleine handtasje van Gianni Charini mee die je zowel crossbody als in de hand kan dragen, een perfect kerstcadeautje trouwens!

De keuze van Fried'l

Look 2

Voor mijn man kies ik ook voor een comfortabele outfit, die perfect bij de mijne past. Donkere jeans van For all mankind, camel rolkraag van Hugo Boss en hippe sneakers van Cycleur de luxe. Als we na ons etentje nog een wandeling doen, dan zorgt de jas van Karl Lagerfeld en sjaal van State of art voor extra warmte en werkt het de outfit af.

De keuze van Fried'l

Look 3

Als extra look kies ik voor dit leuke jurkje met zigzagprint van Twinset, gecombineerd met de bijpassende laarzen van Atelier Content. Dit jurkje heeft een heel aangenaam stofje die bij elke vrouw heel mooi valt. Misschien al een ideetje voor tijdens het kerstfeestje met je bubbel?

Twinset

Het Italiaanse modelabel Twinset vind je al heel wat jaren terug in onze (online) winkelrekken. Het merk biedt stuk voor stuk unieke ontwerpen aan, met oog voor detail en in trendgevoelige kleuren en prints. De kledingstukken zijn steeds van uitstekende kwaliteit en gemaakt van luxe stoffen. Binnen de collectie vind je zowel gekleed als casual je gading. Een echte aanrader dus!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 5
Belgische mode 

Ontdek de favoriete Belgische outfits van Fried'l Deleye en haar dochter Janne. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 4
Warme herfsttinten

Ontdek de favoriete outfits van Fried'l Deleye en haar mama Monique in deze mooie, warme herfstkleuren. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 3
Pinko

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Pinko. Bekijk dit zeker eens op onze website.