Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Jouw Valentijnslook

Op basis van je lievelingsfilm

Liefde is… allebei je mooiste outfit aantrekken om rustig in de zetel valentijn te vieren. Maak het gezellig met een hapje, een drankje en jullie favoriete romantische film en laat je meteen inspireren door de looks op het scherm. Lights, camera, action! 

Dansen op Dirty Dancing

Nobody puts Baby in a corner, al zeker niet met haar mooiste outfit aan! Jij houdt net als Jennifer Grey in Dirty Dancing van zwierige jurkjes en good ol’ streepjesshirts op 7/8 jeans. Durf jij je beste dansmoves tonen in een witte broek? Je lief vangt je wel op in zijn slim fit broek en wit hemd of aansluitend wit T-shirt met stoere lederen vest. You’ll have the time of your life!

Meezingen met Moulin Rouge

Als er een dag is waarop je eindelijk nog eens een galajurk uit de kast kan halen, is het wel valentijn. Ja, zelfs al kijk je gewoon een film met je lief of beter nog: je kat. Lang, met kant of een jurk met veel glitter? Jij waant je zonder moeite de knappe Satine in Moulin Rouge. Vergeet zeker ook geen halsketting, armband, ring en oorbellen, want diamonds are a girl’s best friend!

Huilen om A star is born

Channel jouw inner Lady Gaga met een jeans en een tof T-shirt me truffles of opschrift. Als Bradley Cooper houdt van die casual stijl, jouw lief toch ook? Staat er naast A Star Is Born ook een wandeling op het programma? Kies dan net als Gaga voor een lederen jasje. De grunge-stijl van Cooper vertaalt zich in denim, een grijs T-shirt en casual vest voor je date. You’re far from the shallow now!

Genieten van La La Land

Are you shining just for him? Daar lijkt het wel op in jouw kleurrijke La La Land-outfit. Jij zweert net als Emma Stone bij kleedjes in alle kleuren van de regenboog. Grasgroen, paars, oranje, fuchsia… Hoe feller, hoe liever! Ook je pumps springen meteen in het oog. Om hoe laat komt jouw Ryan Gosling je verleiden in zijn chic hemd of kostuum