Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Exclusief style event

Joseph Ribkoff

We verwelkomen u graag op zaterdag 24 oktober van 14u tot 17u. Onze mannequins showen u de nieuwste Joseph Ribkoff collectie.

Op zaterdagnamiddag 24 oktober stelt in elke winkel een mannequin van Joseph Rikboff de nieuwste collectie aan jullie voor, dit volledig veilig en rekening houdend met alle maatregelen. Kom langs in één van onze ruime winkels en laat je inspireren door de nieuwste herfst-winter trends. 

De prachtige collectie van Joseph Ribkoff is gekend voor zijn unieke stijl en perfecte pasvorm. In deze collectie vind je dameskledij voor zowel overdag casual te dragen, als gekleed 's avonds, dit voor jong en wat minder jong. Bij Deleye vind je de collectie van Joseph Ribkoff in een ruime matenboog, dit van maat 38 tot en met maat 50. We bieden een waaier van dameskleding aan, onder andere stijlvolle jurken, prachtige blouses, comfortabele broeken en modieuze cardigans. Ontdek snel deze collectie!

Shop nu

Joseph Ribkoff