Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Jongens Scotch & Soda

Filteren

23 artikelen

Pagina
per pagina

23 artikelen

Pagina
per pagina

Scotch Shrunk jongenscollectie online

Het Nederlandse jongenslabel Scotch Shrunk heeft een eigentijdse look. Het label maakt de kinderkledinglijn van het bekende label Scotch & Soda. Scotch Shrunk is uniek, trendy en hip. Als je voor het eerst het jongenslabel ziet, krijg je onmiddellijk het Scotch gevoel. Een mooie, verfijnde, stoere collectie. De collectie bestaat onder meer uit broeken die perfect zitten, toffe hemden, stoere sweaters, hippe t-shirts, jassen en accessoires zoals sjaals!

 

We hebben ook Scotch & Soda voor heren!

 

Stoere collectie!

 

Jongens beginnen al snel hun eigen stijl te ontwikkelen in kleding en accessoires. Deleye heeft een breed assortiment merkkleding voor jongens in verschillende prijscategorieën. Zowel stoere, klassieke of trendy kleding is bij ons voor jongens verkrijgbaar. Alle kleding en accessoires zijn gemaakt van de beste materialen en zijn perfect afgewerkt.

Kom online op Deleye.be zien naar onze prachtige collectie Scotch Shrunk jongenskleding. Het is echt een lust voor het oog. Wist je dat wij geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR? 

 Veel shopplezier!