Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Shop nu

Fabienne Chapot


OVER FABIENNE CHAPOT

Fabienne Chapot, een modemerk sinds 2006 geboren en getogen in Amsterdam. Ze staan bekend om hun in-house handgemaakte prints, rijke kleuren, vrouwelijke silhouetten en vrolijk chique details. Het label houdt van sterke verhalen en een positieve vibe!
 
Het merk is opgebouwd door een vrouw die haar hart volgt en vertrouwt op haar intuïtie – en daarnaast vooral groot durft te dromen. Ze doet dit door een like-minded team om haar heen te bouwen. Bij Fabienne Chapot geloven ze dat iedere vrouw het verdient om het beste uit zichzelf te kunnen halen. Je goed voelen en er goed uit zien, zodat je kunt zijn wie je wilt zijn en alles uit het leven kunt halen.
 
Vakmanschap en ambacht staan centraal. Ze proberen dit waar ze kunnen te integreren in hun productie keten. Al de prints worden in-house met de hand gemaakt, nooit met een computer,  altijd met pen of penseel.
 
De nieuwe FW22 collectie van Fabienne Chapot vind je nu bij Deleye, online en in store.