Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Blogpost

Bugatti 

Waag je kans op een luxe koffer van Bugatti! Time for some new adventure!

Net zoals het automerk Bugatti is de kledinglijn geïnspireerd met diezelfde klasse en kwaliteit. Het is de ultieme combinatie tussen Italiaanse stijl met een zeer sterke Duitse uitvoering. Het label wordt gekenmerkt door een sportief tintje voor de hedendaagse man van iedere leeftijd. Het merk geniet van een internationaal succes door zijn kwaliteit van wereldklasse en frisse uitstraling. Het is een toonaangevend lifestyle merk dat steeds superieure kleding aflevert. Dankzij de perfecte afwerking en het gebruik van hoogstaande materialen straalt de herenkleding stijl en elegantie uit. Een toplabel!

Doe mee & win 

Neem deel aan de Bugatti wedstrijd en win een luxe koffer van Bugatti ter waarde van €250! Bij aankoop vanaf €150 aan Bugatti artikelen uit de herfst-winter collectie 2020 maak je kans op een luxe koffer. Deze actie start vandaag tot eind oktober. De 4 winnaars worden persoonlijk verwittigd op maandag 2 november. (1 winnaar per winkel en webshop). 

Iedere kopende klant van Bugatti krijgt een wedstrijdformulier om in te vullen aan de kassa. Onze webshopklanten nemen automatisch deel aan de wedstrijd bij aankoop vanaf €150 in deze periode. 

Shop nu

Bugatti


*Wedstrijd geldig van 30/09 t.e.m. 31/10 bij aankoop vanaf €150 aan Bugatti artikelen uit de herfst-wintercollectie 2020. Deze wedstrijd is geldig in onze winkels als onze webshop.