Bugatti

85 artikelen

per pagina
Bugatti

85 artikelen

per pagina

Bugatti herencollectie 

In januari 1974 startte de Duitse Friedrich Wilhelm Brinkmann met een dames- en herenkledinglijn. Het bedrijf groeide succesvol en verhuisde naar een andere grote locatie in Duitsland. In 1978 werd er een Italiaanse vestiging geopend waar de marketingdirecteur er letterlijk de telefoongids op nasloeg en zo, als eerste op de naam Bugatti viel. Bugatti is uitgegroeid tot een internationaal merk. Bugatti wordt nog steeds gerund door de familie Brinkmann. Deleye volgt de heren kledinglijn. Door de decennialange ervaring staat Bugatti vooral garant op kwaliteit. De herenkleding van Bugatti is klassiek met een moderne en stoere touch. Bugatti is geschikt voor elke gelegenheid, voor zowel jong als wat minder jong. Het is een echt lifestyle label voor de Europese markt. Bugatti gelooft in de diversiteit van Europa. De verschillende culturen inspireren Bugatti en daarom voelen ze zich dan ook een trots Europees label. Dit is te zien in het logo van het merk. Elk blad van het logo staat vor een Europees land. Diversiteit, innovatie, traditie, internationaliteit en vreugde vormen de basis voor het succesverhaal. Het aanbod Bugatti herenmode is ruim en divers bij Deleye ; overhemden, cardigans, jassen, knitwear, broeken

Met Bugatti kun je zowel casual of zakelijk voor de dag komen. Laat je verrassen door deze prachtige herencollectie, want bij Bugatti zit je steeds goed voor een nette, comfortabele outfit van hoge kwaliteit.

Bugatti, herenkleding voor elk seizoen. Combineer jouw Bugatti outfit met een paar modieuze herenschoenen.

Deleye, een naam om te dragen 

Mode kent een lange historie bij de familie Deleye. Deleye werd in 1936 opgericht in Roeselare door Gaston Deleye. Hij was de grondlegger van wat nu één van de meest toonaangevende modezaken in West-Vlaanderen is. De eerste steen van een bijzonder inspirerend verhaal kwam er in Roeselare in 1989, nadien volgden Brugge en Kuurne. Onze fysieke shops zijn steeds vlot bereikbaar daar ze net buiten de stadskernen gelegen zijn. Bij de winkels is er een ruime, gratis parking. Daarnaast hebben we ook een uitgebreide en bloeiende webshop met hetzelfde assortiment als in de shops. 24/24, 7/7 kan je op de webshop naar hartenlust shoppen wanneer het je uitkomt. Oog voor kwaliteit, ruim aanbod top service en klantvriendelijkheid zijn waarden waar Deleye zeer veel belang aan hecht. Ons team bestaat uit professioneel, goed opgeleide en gedreven medewerkers. Zij staan steeds klaar om je, heel vrijblijvend, te adviseren en bij te staan bij de keuze van jouw outfit. Een vraag of opmerking? Contacteer onze klantendienst. Via chat, contactformulier, mail of telefonisch staan wij steeds klaar om op al jouw vragen of opmerkingen een antwoord te bieden.