Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zilton herenbroeken

Zilton is een authentiek Belgisch mannenlabel dat in 1898 van start ging met het vervaardigen van petten. In 1973 begon de productie van de inmiddels bekende, comfortabele herenbroeken. De laatste jaren evolueerde Zilton onder leiding van Paul Declercq naar een total look voor de man die actief in het leven staat, weet wat er gebeurt in de wereld en houdt van de stad. Kunst, design en muziek geven kleur en klank aan zijn denkwereld en dat straalt af op zijn geraffineerde kledingstijl.

Met een Zilton broek, in rijke materialen en met een comfortabele pasvorm, druk je jezelf uit als elegante en stijlvolle man. Met tal van kleurrijke chino's in verschillende maten tot lengte 42 is het bijna ondenkbaar dat je niks naar je smaak vindt in de collectie van Zilton!

Slim fit 

Deze fit is geschikt voor alle mannen die een smalle maar neit te strakke pasvorm zoeken. De broek versmalt rihting zoom en zit strak om de dij zonder aan te sluiten. Casual of zakelijk een slim fit staat altijd goed! 


Regular fit

Niet te smal, niet te wijd, gewoon precies goed. de klassieker onder de herenmodellen. Met zijn recht snit sluit de regular fit mooi aan op de dijen. Rond de knieën zit hij wat ruimer. Dit is een all-time favorite waar je weinig mis mee kan doen.