Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Floris Van Bommel

Nederlands kwaliteitsmerk

Het Nederlandse kwaliteitsmerk Floris Van Bommel biedt een ruim assortiment schoenen en ceinturen voor de man die van perfectie houdt.

 

Veronique, onze aankoopster voor onze herenschoenen kiest voor het merk Floris Van Bommel,
omdat de collecties comfortabel, kwalitatief en duurzaam zijn.

Schoenfabriek Van Bommel

Schoenfabriek Van Bommel bestaat ondertussen al negen generaties lang in het Nederlandse Moergestel. Een groot deel van de schoenen wordt nog steeds in de eigen fabriek gemaakt. Deze fabriek is gespecialiseerd in de Goodyear- maakwijze. Een werkwijze voor een dubbel gestikte schoen. 

Comfortabel en kwalitatief

Floris Van Bommel is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de ontwerpers. Dat resulteert in een perfect comfortabele schoen.  Een kwaliteitsschoen gaat gemiddeld vele malen langer mee dan een paar schoenen van mindere kwaliteit. 

Collecties

De schoenen zijn klassevol, eenvoudig en elegant. De kleuren en modellen kan je eindeloos combineren met een kostuum of casual look zoals een jeans. Naast herenschoenen vervaardigt Floris Van Bommel ook kwalitatieve ceinturen uit de beste ledersoorten.