Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Label to watch

Castart

GIVEAWAY

Het is tegenwoordig moeilijk een balans te vinden tussen authenticiteit en opvallen in een menigte. Degenen die zich op een subtiele manier willen uitdrukken, worden vaak vergeten.

Maak kennis met Castart, een Antwerpse men's clothing brand bekend om haar unieke texturen en subtiele funky kleurencombinaties.

Ontdek het label en maak deze week kans op een kledingstuk naar keuze via Instagram.

Inspirerende kwaliteit

De kwaliteit van kleding is essentieel. Zeker als je van plan bent ze jarenlang te dragen, worden ze een representatie van wie je bent. We houden van bepaalde stoffen vanwege hun authenticiteit, en deze vertrouwdheid voelt prettig aan voor ons als mens. Daarom kun je nooit fout gaan met garens van goede kwaliteit.

We houden ervan om te experimenteren met unieke stoffen om een ​​subtiel maar opmerkelijk verschil in kwaliteit te creëren. Elke collectie is zijn eigen ecosfeer die we gedurende maanden werk ontwikkelen. We besteden veel tijd aan het zoeken naar inspiratie, het bestuderen van modetrends, illustreren en ontwerpen, het creëren van harmonieën in kleurenpalet, terwijl we altijd streven naar de beste kledingkwaliteit.

Teruggeven 

Elk jaar in de laatste week van november schenken we een deel van onze online en in-store inkomsten aan een lokale liefdadigheidsinstelling die daklozen in Antwerpen opvangt, zodat ze tijdens de kerstvakantie een warm bed hebben.

Af en toe brengen we een capsulecollectie uit met betrekking tot een specifiek thema en geven we vervolgens een deel van onze inkomsten aan een bijbehorend goed doel. Als onderdeel van SS20 is bijvoorbeeld 5% van alle inkomsten uit onze collectie geborduurde zeeleven gedoneerd aan een lokaal fondsenwervend bedrijf dat ernaar streeft plastic afval in onze oceanen te verminderen.

Duurzaam telen

Een belangrijk initiatief van ons merk is om items te ontwerpen die gemaakt zijn om lang mee te gaan. Daarom bezoeken we elk seizoen onze fabrikanten om het productieproces onder de loep te nemen en nieuwe manieren te vinden om producten te maken die onze merkgelovigen jarenlang zullen bijblijven.

Ons doel voor 2025 is om een ​​reparatie-, hergebruik- en recycleprogramma te implementeren om de levenscyclus van modeartikelen te maximaliseren. Aarzel niet om ons uw oude kledingstukken op te sturen en we zullen een manier vinden om het te recyclen.

Shop nu

Castart


Zusje

Our Sister

Wisten jullie het al dat Castar ook een zusje heeft genaamd Our Sister

Geboren in een creatieve studio in de stad Antwerpen, is Our Sister gebouwd vanuit het idee om kleding te creëren met oprechte texturen en levendige kleuren die goed in balans zijn.

Shop nu

Our Sister