Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Pierre Cardin herenbroeken

Pierre Cardin is het broekenmerk voor vele mannen onder ons. Het merk heeft verschillende modellen, waardoor er voor iedereen een passend item is. Daarnaast is de prijs-kwaliteitsverhouding uitzonderlijk goed.

Pierre Cardin is een Frans kledingmerk en gespecialiseerd in broeken. Het merk is geliefd door het hoge draagcomfort en de perfecte pasvormen. Daarnaast heeft het merk veel verschillende maten, zodat vrijwel iedereen een passende broek kan vinden. Pierre Cardin ontwerpt klassieke, tijdloze en degelijke herenkleding met een stijlvolle uitstraling.

Toch kan het lastig zijn de juiste pasvorm te kiezen. Wij helpen je graag en vertellen je meer over de verschillende pasvormen. Wij hebben in ons assortiment drie verschillende pasvormen. De pasvormen lopen van breed naar small, zo vind je gemakkelijk de juiste fit.

Regular fit 

De regular fit pasvorm heet bij Pierre Cardin de Deauville. Deze fit heeft een normale taille en de broekspijpen vallen recht naar beneden. Hierdoor heeft hij relatief veel ruimte rond het been en zit hij erg comfortabel. Heb je wat stevige benen, dan is dit model perfect voor jou!


Modern fit

Een modern fit pasvorm zit iets meer aangesloten dan een regular fit pasvorm. Zoek je bij Pierre Cardin naar een modern fit, zoek dan de Lyon pasvorm. Dit model heeft een modern waist en een slim fit broekspijp. Dit is een pasvorm die voor de gemiddelde man eigenlijk altijd goed is.


Slim fit

Bij Pierre Cardin is de Antibes het slankste model en deze broek heeft een slim fit pasvorm. De Antibes broeken zijn iets lager aan de voorkant en hebben een uitgeperste zij-naad, zodat je de broek mooi op kunt rollen.

Het merk Pierre Cardin is stijlvol, eigentijds en straalt klasse uit. De collecties zorgen ervoor dat je voor elke gelegenheid een passende outfit kunt vinden!