Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Trend herfst-winter 2020

Neo-bourgeois

Vrouwelijk voor de dag komen

De neo-bourgeois-trend is op het lijf geschreven van al wie professioneel én vrouwelijk voor de dag wil komen. En geef nu toe; wie wil dat eigenlijk niet?

Move over, Michelle Obama! 

Met een pied-de-poule broek of vest, een hemdjurk met een riem in je taille en hoge laarzen als brand new businesslook vragen al je collega's ongetwijfeld om een bisnummer. Het Kleurenpalet van de neo-bourgeois-trend is to-the-point en neutraal met veel stuks in grijze, camel, bruin en zwart. Wie nog wat extra inspiratie zoekt voor een geschikte werkoutfit: een witte blouse, geruite blazer en zijden sjaal gaan graag met je mee naar kantoor. Of wat dacht je van een broekpak in tweed? Move over, Michelle Obama! 

Shop nu

Onze trend items

Dames  /  Heren  /  Meisjes  /  Jongens
Inspirerende looks

Op onze website vind je wekelijks nieuwe looks terug, samengesteld door onze stylisten. Laat je inspireren door de nieuwste trends en de mooiste merken. Je vindt zowel looks voor dames en heren als voor jongens en meisjes terug. Casual, party, office of trend? Voor elke gelegenheid een outfit! 

Inspiratie nodig?

Looks

Alle trends voor dit seizoen!

Voor je het weet staat de herfst-winter alweer voor de deur. Bereid je stylish voor op het najaar met dé fashiontrends van de herfst-winter 2020. Shiny stoffen, cowgirl, eco nature… Wij stellen de trends trots aan je voor, jij mag ze straks even trots dragen. Win-winter! Nog meer inspiratie nodig? Ontdek hier de nieuwste najaarstrends. 

 

TREND
Shiny glitter

Shine bright like a diamond!

TREND
Black & white

Zwart of wit? Je hoeft niet te kiezen!

TREND
Cowgirl

Saddle up, want de cowgirl galoppeert het najaar in!

TREND
Eco nature

De natuur in je kleerkast? Let's go eco! 

Kan jouw herfstgarderobe ook een update gebruiken? Wil je graag te weten komen welke kleuren, stoffen en prints een must zijn in je kledingkast dit najaar? Wij helpen je graag! Laat je inspireren en bekijk gauw de nieuwste trends voor de komende herfst/winter.