Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Slaye

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Slaye damesschoenen

Met meer dan 10 jaar ervaring in de schoenbranche werd in 2017 Slaye opgericht door twee schoenfanaten uit Antwerpen. Ze hebben beide dezelfde passie : schoenen. Deze twee “shoe-lovers” bundelden hun krachten samen om een collectie luxueuze, maar vooral betaalbare schoenen en slippers te ontwerpen. Elke sandaal en slipper van Slaye valt op door het eigentijdse, tijdloze en elegante design. Bij Slaye draait het om moderne klassiekers. Elk paar is uniek qua ontwerp en design. Met Slaye spreken ze de moderne, sophisticated vrouw aan die het belangrijk vindt om er steeds fantastisch uit te zien. Met rijke kleuren, natuurlijk leder en opvallende ontwerpen, weet het label de aandacht te grijpen zonder te overschreeuwen. De muiltjes zijn super comfortabel en zijn door hun elegantie zowel casual als feestelijk te dragen. Met een paar schoenen van Slaye scoor je zowel bij jezelf als bij een ander. De webshop van Deleye is steeds up-to-date. Neem een kijkje in ons ruim aanbod damesschoenen en laat je verrassen door de collectie van Slaye.

Slaye, Belgisch schoenlabel gespecialiseerd in sandalen en slippers! Bekijk ons volledig aanbod slippers en laat je verrassen!

Deleye, een naam om te dragen 

Wanneer de temperaturen stijgen, grijpen we massaal naar leuke sandalen en slippers. Sandalen en slippers zijn heerlijk luchtig en daarom perfect voor het warme weer. Je kunt ermee naar het strand, gaan shoppen en slippers zijn hedendaags een echte modetrend. Stijlvolle slippers onder een prachtige jurk kunnen zelfs gedragen worden om naar een restaurant te gaan of naar een feestje. Slippers worden niet enkel in de zomer gedragen, ook in de winter maar dan binnenshuis. Ze zijn comfortabel en met slippers heb je nooit last van blaren. Met zoveel verschillende modellen en kleuren is de vraag niet of je ze kiest, maar welke je kiest. Ga steeds voor een paar slippers die soepel dragen. Chic goud, marineblauw, cognac of stijlvol zwart. Kan je niet kiezen? Kom dan passen in een van onze fysieke winkels en laat je adviseren door onze deskundigen. Bestel je liever online? Contacteer dan onze klantendienst. Je kunt ons contacteren via diverse kanalen zoals chat, mail, contactformulier of telefonisch. Deleye is een familiebedrijf. We zijn specialist in mode voor gans het gezin. Niet enkel kleding, maar ook schoenen en accessoires. Laat je snel verrassen door ons aanbod sandalen, in de zomer, en slippers die je het ganse jaar door kunt dragen. Online bestellen kan elke dag van de week, elk uur van de dag!