Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Guess meisjescollectie jurken zomer 2020 online

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Guess meisjescollectie jurken zomer 2020 online

Het Amerikaanse kledingmerk Guess is in de jaren tachtig opgericht door broers. Het werd wereldberoemd door de jeans. Vandaag verkoopt het niet alleen kleding maar ook een hele resem accessoires. Naast dameskleding heeft Deleye ook  meisjeskleding onder de naam Guess kids. Prima kwaliteit met oog voor detail. Zo zou je het label kunnen omschrijven. We hebben de mooiste jurken voor je geselecteerd zoals het lichtblauwe jurkje met knoopjes.

Deleye heeft ook modieuze t-shirts en blouses van Guess voor meisjes. 

 

Hippe kinderkleding

 

Graag biedt de online winkel van Deleye je Guess meisjeskleding aan. Omdat wij overtuigd zijn van dit meisjesmerk proberen wij je de nieuwste collecties zo snel mogelijk aan te bieden. Bij ons bestel je online steeds veilig en voordelig. Veilig omdat wij werken met de meest voorkomende betaalmogelijkheden en voordeling omdat wij geen verzendkosten aanrekenen boven een aangekocht bedrag van 90EUR. Je kunt jouw aangekochte artikelen zelf komen ophalen in één van onze winkels, in een postkantoor of postpunt of wij zenden het zo snel mogelijk naar je thuis op.