Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Looks by Fried'l Deleye

Zaakvoerster en verantwoordelijke aankoop, toont je haar favoriete outfits voor dit najaar!

Als aankoper van onze damescollecties spot ik de nieuwste trends op de beurzen van Berlijn, Kopenhagen, Amsterdam en Milaan. Sta ik op en ga ik slapen met de modeposts op Facebook, Instagram en Pinterest. Verslind ik alle modebladen die ik maar kan vinden en luister ik naar de vele constructieve tips van onze medewerk(st)ers.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik moet kiezen uit het overweldigende aanbod van de 250 damesmerken die we bij Deleye verkopen. De ‘reality check’, zeg maar, want wat werkt op de catwalk, past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring in de mode, vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favoriete outfits uit dit grote aanbod? Lees verder en ontdek meer!

Een mooie herfstnamiddag quality time doorbrengen met mijn dochter Janne, hiervoor kiezen we een stijlvolle en Belgische outfit! Het is deze week de Week van de Belgische Mode en uit onze meer dan 50 Belgische merken mijn favoriete outfit kiezen is echt een hele moeilijke keuze. We zijn trots dat Deleye al zovele jaren heel veel Belgische merken in de rekken heeft liggen en zijn daarom ook trotse deelnemer aan de Week van de Belgische Mode, ontdek er hier alles over.

Janne en ik kozen beide voor een outfit van Essentiel en stelden onze outfit op elkaar af. De combinatie groen en roze is perfect voor op mooie herfstdagen, de kleuren geven frisheid maar hebben toch een warm en herfstig karakter.

De keuze van Janne

Look 1

Janne koos voor deze prachtige roze wijde ribfluwelen broek. Corduroy of ribfluweel is een echt trendstofje dit seizoen, warm en heel hip. De broeken dit najaar zijn wijd, wijder, wijdst! Ze combineerde de broek met een witte statement blouse met pofmouw, ook één van de trends dit seizoen, dit zag je waarschijnlijk al terug op onze trendblog hier. Een cosy beige knit en een kakigroene faux fur jasje zorgen voor wat extra warmte. De outfit werken we af met de bijpassende donkergroene handtas, die zowel crossbody als in de hand gedragen kan worden, en witte sneakers van March23 met camel detail aan de hiel.

 

De keuze van Fried'l

Look 2

Essentiel is één van de vele Belgische merken die reeds jaren in onze winkels en op onze webshop te vinden is. Ze zijn gekend voor hun prachtige prints en felle kleuren, elke vrouw vindt altijd wel iets naar hun zin in hun collectie. Ik kies voor dit groene jurkje met gouden knopen en elegante pofmouwen en combineer dit met een groene oversized hemdjas met roze en blauwe ruitjesmotief. Ik werk mijn outfit af met deze hoge laarzen van Atelier Content, ook een Belgisch merk waar we trots op zijn, en een bijpassende handtas van Evelien Vanhooydonk, nieuw en 100% Belgisch.

 

Munthe

Het Scandinavische merk Munthe vind je ondertussen al enkele seizoenen terug in de Deleye-kledingrekken. Ik ben fan! De damescollectie van Munthe staat voor prachtige prints, hoge kwaliteit en unieke details. De stijl is een perfecte combinatie van verfijnd, ruw en elegant. Neem zeker eens een kijkje in deze collectie en wie weet word je ook wel zo’n fan zoals ik.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?!

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 4
Warme herfsttinten

Ontdek de favoriete outfits van Fried'l Deleye en haar mama Monique in deze mooie, warme herfstkleuren. 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 3
Pinko

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Pinko. Bekijk dit zeker eens op onze website.

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 2
Munthe

Deze looks zijn samengesteld met de stijlvolle stuks van Munthe. Bekijk dit zeker eens op onze website.