Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Mix and match

Deze week kies ik voor matching outfits voor jou en je vriendin van Baum und Pferdgarten. Shoppingday? Perfect. Girlsnight? Done! Voor een dagje met je BFF kies ik voor zachte kleuren en denim stoffen. 

Mijn eerste outfit bestaat uit een witte broek met een gehaakte trui van Baum und Pferdgarten. Deze look maak ik compleet met een ivoorkleurige riem met gouden details van Pinko en een witte gewatteerde faux leren schoudertas van Essentiel. Natuurlijk om de outfit helemaal compleet te maken, heb ik gekozen voor de sneakers van March 23

Voor mijn tweede look kies ik voor dezelfde stijl als mijn eerste look maar dan in een rok met een bijpassende bloes van Baum und Pferdgarten. Maak deze look helemaal girlsnight proof met de gevlochten sandaaltjes van Michael Kors. Wil je nog dat extraatje? Maak dan je outfit compleet met deze ketting van Souvenirs De Pomme

It's all in the details

1. Speciaal ben je zeker met deze 2 kleuren broek

2. Lekker comfy in deze sneakers van March 23

3. Dat extraatje maakt je outfit compleet

Baum und Pferdgarten

Baum und Pferdgarten, opgericht in 1999 in Kopenhagen, is een van de toonaangevende Deense modehuizen. Hun tijdloze en designgerichte collecties zitten vol onverwachte speelse contrasten.

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 29
It's on! Time to get some new collection

Yaaay, het nieuwe modeseizoen is aangebroken! 

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 28
Comfy Sunday feeling 

Comfortabel, zacht, gezellig en elegant

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 27
Ingetogen zomers

2 Antwerpse labels: Shades en Slaye