Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Zaakvoerster Fried'l Deleye pakt wekelijks uit met enkele favoriete outfits van het seizoen.

Als aankoper van de damescollecties spot ik trends op de beurzen van Berlijn tot Kopenhagen of Milaan. Via modebladen, Instagram en Pinterest word ik dagelijks geprikkeld en ook gesprekken met klanten en medewerkers werken inspirerend.

En dan komt ieder seizoen weer het moment waarop ik keuzes moet maken voor ons aanbod van 250 damesmerken. De reality check zeg maar, want wat werkt op de catwalk past daarom nog niet in het dagelijkse leven van de Deleye-vrouw. Met mijn jaren ervaring vertrouw ik eigenlijk volledig op mijn buikgevoel. Benieuwd naar mijn favorieten van deze week? Kom langs of volg ze wekelijks via de nieuwsbrief.

Tweemaal Twinset

Voor het begin van Twinset begeven we ons in Capri, begin jaren negentig. Dankzij een sterke profilering wordt het merk algauw een succesverhaal. De elegante ontwerpen met vloeiende lijnen in lichte stoffen flatteren menig figuur. Twinset staat voor fijn vakmanschap met een sprankelende toets. 

De keuze van Fried'l

Look 1


Twinset weet trends vaak te vertalen in comfortabele kleding zonder in te boeten aan klasse. Hier ga ik voor een modieuse, artistieke look die in combinatie met deze suède sneakers van Ghoud toch net een moderne touch geven.

De keuze van Fried'l

Look 2


Samen met de lederen variant is deze mosgroene katoenen jurk één van de eyecatchers van het seizoen. De combinatie van lederlook met katoen geeft deze jurk een excentrieke noot. Met enkele matching accessoires geef je dit kleed zowel een feestelijke als casual touch. Hier combineer ik de jurk met suède multicolor sneakers van het Italiaanse label Ghoud.

It's all in the details

1. Deze afwerking maakt je look compleet

2. Een moderne touch met deze sneackers van Ghoud

3. Een excentrieke noot met deze lederen strik

Twinset

Twinset is een Italiaans modelabel. Het merk is in 1990 opgericht. Het zijn stuk voor stuk unieke ontwerpen met oog voor detail in vrolijke kleuren. De ontwerpen zijn van uitstekende kwaliteit en men maakt enkel gebruik van luxe stoffen. Elk seizoen ontwerpt Twinset modieuze damesmode. Bekijk het volledige aanbod online en kies je favoriete look!

Hou zeker onze blog-pagina in de gaten, binnenkort deel ik terug een aantal favoriete outfits met jullie. Tot snel in één van onze winkels of op onze webshop?

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 25
Zuiders Marella

Comfortabel en tegelijk modieus

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 24
Touch of pastel

Breng de zon in jouw garderobe

LOOKS BY FRIED'L DELEYE 23
Essentiel Antwrp

Kleurrijke outfits