Onze winkels zijn momenteel gesloten, meer info hier. Webshop blijft 24/7 open! 

  • Meer dan 300 merken
  • Niet tevreden? Gratis terugsturen binnen 14 dagen

AO76 jongenscollectie sjaals winter 2019 online

AO76 jongenscollectie sjaals winter 2019 online

AO76 is een Belgisch kwaliteitsmerk opgericht door drie zussen. Hedendaags is het een internationaal gekend modelabel geworden met hippe kleding en accessoires voor onder meer jongens en meisjes. Bij AO draait het om soberheid en oog voor detail. Stuk voor stuk zijn het kwaliteitsartikelen die hip en trendy zijn. De wintercollectie 2019 bestaat onder meer uit kleding en accessoires voor jongens. Wat betreft accessoires hebben we gave, warme sjaals in voorraad. 

 

Toffe, geruite sjaals

 

Laat je verrassen door de prachtige AO76 collectie op Deleye.be. Deleye heeft een uitgebreide collectie voor meisjes en jongens. Deleye, de speciaalzaak als het om hoogwaardige kleding, schoenen en accessoires gaat. We hebben voor ieder wat wils. Voor hem en voor haar, voor jong en voor wat minder jong en naar ieders budget. 

Online winkelen bij Deleye is nu gemakkelijker dan ooit. Dankzij ons webteam kan je snel en veilig jouw aankopen verrichten. Na betaling sturen we alles zo snel mogelijk op. Stel dat je toch niet zo tevreden bent over je aangekochte goederen, dan kan je binnen een termijn van 14 dagen je aankopen gratis terugsturen. Deleye dankt je voor het vertrouwen.