Jacques Britt hemden 

Jacques Britt is een Duits merk van prachtige herenhemden. Ze zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteitsstoffen en hebben aandacht voor details. Bovendien is hun draagcomfort uitstekend en zijn ze super gemakkelijk te onderhouden. Jacques Britt is pas tevreden wanneer u zegt: "Dit is mijn favoriete overhemd". Er bestaan twee verschillende pasvormen de custom fit en de slim fit. 

Custom fit (licht getailleerd)

De custom fit overhemden zijn licht getailleerd en daarmee speciaal voor de normaal gebouwde man. Modern en eigentijds zijn termen die zich perfect lenen voor de custom fit hemden. Een uitstekende materiaalkeuze gecombineerd met een sublieme afwerking geven de overhemden een elegante uitstraling. Voor mannen op zoek naar iets speciaals.

Slim fit (strak getailleerd)

De slim fit hemden zijn sterk getailleerd en daarmee speciaal voor de slankere man. Mannen met een slanke bouw zijn gebaat bij het dragen van slim fit overhemden. Een perfecte pasvorm, fijne details en een gedetailleerde afwerking zorgen voor een geheel nieuwe ervaring en perfecte look.

De ideale mouwlengte bij Jacques Britt hemden

Neem een overhemd dat goed past. Leg het hemd met de rugzijde naar boven. Meet net onder de kraag van het overhemd precies in het midden van het shirt. Trek nu het meetlint naar het uiteinde van de mouw tot aan het einde van de manchet. De afstand die u nu meet is de mouwlengte die u nodig heeft.

Enkele instructies voor de ideale maat

  1. Boordmaat: meet de omtrek van uw nek met een vinger ertussen.
  2. Bovenwijdte: meet direct onder uw oksels.
  3. Taillewijdte: meet ter hoogte van de navel.
  4. Ruglengte: plaats het meetlint op de ruggengraat en meet vanaf de nek tot iets over het achterwerk.
  5. Mouwlengte: meet van schoudernaad tot pols.