Wij gebruiken cookies om jouw online shopervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van de website ga je akkoord met de plaatsing van de cookies. Instellingen aanpassen

Ontvang een Riani goodiebag & maak kans op een bon t.w.v. 40 euro*

Ontvang bij aankoop van een Riani-item uit ss22 tussen 21 en 27 maart een goodiebag met heel wat leuke gadgets van Riani. Bovendien maak je, bij aankoop van een Riani-item, ook automatisch kans op een waardebon t.w.v. 40 euro van Riani. 

De winnaar wordt gecontacteerd op 30/03/2022.

Shop nu

March23 Sandalen


About March23

March23 is een Belgisch merk voor eigentijds kleding, schoenen en accessoires, ontstaan op 23 maart 2012. Het label gelooft dat mode een zaak van geluk is en in die geest streven ze ernaar om de verwachtingen te overtreffen. De collecties zijn een eerbetoon aan wie op zoek is naar een luxe en minimalistische look.

March23 streeft ernaar om een ​​ton-sur-ton garderobe van sobere en moeiteloze essentials te creëren voor de vrouw die van veelzijdigheid houdt. Slimme collecties met basics, key pieces en trendsettende items waarmee je rechtstreeks uit je garderobe de beste looks kunt creëren.

Shop de zomerse sandalen en nog veel meer van March23 bij Deleye, nu in store en online.